Elon Musk i-a cerut lui Kanye West să-şi amâne campania prezidenţială până în 2024

Elon Musk a încercat să îl convingă pe Kanye West să candideze la prezidenţiale în 2024. Kanye nu renunţă la candidatură. Soţul lui Kim Kardashian a declarat pe reţelele de socializare că îl va depăşi pe Joe Bidden.

După ce Kanye West şi-a anunţat intenţiile de a candida la cea mai înaltă funcţie din stat pe 4 iulie, Elon Musk a declarat că-l susţine pe rapper. Kanye West a declarat că Musk va fi „şeful programului spaţial” sub preşedinţia sa.

În urma eşecului rapperului în cadrul unui eveniment de campanie din Carolina de Sud, urmat de un derapaj pe Twitter, Musk şi-a retras sprijinul pentru campania lui şi a afirmat că a luat legătura cu prietenul său: „I-am transmis un mesaj în care i-am zis: Ştii, o mulţime de oameni sunt îngrijoraţi, se întreabă dacă eşti bine”, susţine Elon Musk.

„Am făcut tot posibilul pentru a-l convinge că 2024 este mai potrivit pentru el decât 2020”, a spus Musk într-un interviu.

Sâmbătă, rapperul a declarat pe reţelele sociale şi că „îl va învinge pe Biden din notificări”, în ciuda sondajului făcut la începutul acestei luni, în care diferenţa este de doar două procente.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: