45 de familii au sărbătorit Nunta de aur la Catedrala „Învierea Domnului” din Fălticeni

În după-amiaza zilei de luni, 20 iulie, 45 de cupluri din municipiul Fălticeni care au împlinit sau împlinesc în acest an 50 de ani de la căsătorie au fost sărbătorite la Catedrala „Învierea Domnului” din Fălticeni.

Celebrarea celor 45 de familii a început cu o rugăciune de mulţumire pentru toată facerea de bine primită de la Dumnezeu. Cei prezenţi, printre care s-a numărat părintele protopop de Fălticeni, Adrian Dulgheriu, s-au rugat lui Dumnezeu pentru a-i învrednici pe credincioşi, a spori în dreapta credinţă, în dragostea faţă de Dumnezeu şi faţă de aproapele, pentru sănătate, mântuire pentru reaua întâmplare, pace şi linişte.

Alături de cele 45 de familii sărbătorite au fost primarul Cătălin Coman şi viceprimarul Constantin Bulaicon, consilierii locali, copii, nepoţi, strănepoţi, rude, cunoştinţe, totul în limita spaţiului oferit de generosul balcon al catedralei şi cu respectarea tuturor normelor de distanţare impuse în această perioadă de pandemie de coronavirus. Însoţitorii celor aniversaţi şi care nu au mai avut loc în biserică au putut urmări slujba de mulţumire în exteriorul catedralei. (Va urma)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: