Potrivit primarului Ion Lungu

„Podul Unirii de peste apa Sucevei a trecut testul viiturii !”

Primarul municipiului Suceava Ion Lungu a anunţat, luni, că a inspectat o parte dintre obiectivele de investiţii ale municipalităţii şi s-a declarat mulţumit că Podul Unirii nu a avut de suferit, ca urmare a viiturilor care au trecut pe sub el.

„În primul rând, lucrările la ruta alternativă Suceava – Botoşani: se lucrează la tronsonul dintre Podul Unirii şi strada Mirăuţi.

Am verificat şi lucrarea de la pod, la apărarea de maluri care a fost afectată de apa mare. A fost refăcută, structura de rezistenţă a podului nu a avut de suferit. Podul a trecut testul cu bine la viitura cu ocazia inundaţiei de săptămâna trecută” a spus Ion Lungu.

El a verificat şi lucrările la zona de agrement de pe malul râului Suceava. „Apa s-a retras şi am început să montăm granitul (dimineaţă am avut o discuţie cu reprezentanţii firmei care lucrează la documentaţia de consolidare a malurilor şi i-am rugat să o finalizeze cât mai repede)” a ţinut să precizeze primarul.

Celelalte investiţii la care s-au efectuat verificări sunt: Autobaza electrică; Grădiniţă Burdujeni-sat; Reabilitarea străzilor Vasile Pârvan şi Crângului din Burdujeni-sat; Extinderea gazului metan în Burdujeni-sat; Centrul Multifuncţional Iţcani (cu sediul la primăria Iţcani); Modernizare ştrand; Grădiniţă zona centrală str. Dobrogeanu Gherea; Apă şi canalizare în cartierul Tătăraşi; Modernizare piaţă cu parcare subterană George Enescu.

La final, Ion Lungu a concluzionat: „Se lucrează binişor. Din păcate, pe toate şantierele forţa de muncă este subdimensionată. Monitorizăm constructorii să termine la timp lucrările câştigate la licitaţie”. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: