Puţini copii din afara LPS au venit la probe pentru înscrierea în clasa a V-a

În aceste zile au continuat înscrierile în clasa a V-a la Liceul cu Program Sportiv din Suceava la secţiile de fotbal, handbal, volei, lupte greco-romane, rugbi şi atletism. La secţia de fotbal, una dintre cele mai populare ale momentului, pe lângă jucătorii de la categoria juniori E, care au trecut în clasa a V-a şi continuă parcursul, au venit puţini copii.

„A fost o perioadă dificilă pentru toţi şi puţină lume a mai fost pe fază. S-au mai preluat informaţii de pe reţelele de socializare, însă teama cauzată de pandemia de coronavirus a fost foarte mare.

Oricum, noi îi aşteptăm pe copiii cărora le place fotbalul, şi nu numai fotbalul, să se înscrie la LPS până în toamnă. Nici noi nu ştim exact ce va fi, ce campionate se vor organiza, cine va juca la categoriile juniori A şi B, competiţii organizate de FRF şi cine va fi la categoriile C, D şi E, campionate organizate de AJF Suceava. Să sperăm că lucrurile se vor mai clarifica până la începutul anului şcolar şi vom putea să participăm liniştit în competiţii”, a declarat profesorul Ovidiu Murariu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: