Liderul femeilor liberale din Suceava, Cătălina Culipei:

Preşedintele Gheorghe Flutur a făcut şi a adus cea mai mare plusvaloare pentru Suceava

Preşedintele Organizaţiei Judeţene a Femeilor Liberale (OJFL) Suceava, consilierul judeţean Cătălina Culipei, a declarat, luni, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, că preşedintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, va fi candidatul formaţiunii pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava.

„Cetăţenii Sucevei vor merge la vot şi vor vota, cu siguranţă, un nou mandat pentru preşedintele Gheorghe Flutur” a declarat Cătălina Culipei.

Ea a spus că CJ Suceava s-a ocupat de tot ceea ce ţine de activitatea sa, iar pe lângă Spitalul Judeţean sau Aeroport s-a ocupat de drumuri judeţene, de proiecte de apă şi canal şi de multe alte proiecte, care se fac la cele mai înalte standarde.

„Consiliul Judeţean Suceava cu conducerea actuală s-a implicat, iar eu cred că preşedintele Flutur este unul dintre oamenii care a făcut şi a adus cea mai mare plusvaloare pentru Suceava” a spus Culipei.

Întrebată dacă Gheorghe Flutur va intra în cursa pentru funcţia de preşedinte al CJ Suceava, Culipei a răspuns: „Cu siguranţă, da!”.

„Ceea ce s-a întâmplat bine în judeţul Suceava, ceea ce s-a făcut pentru Spitalul Judeţean, ceea ce s-a făcut pentru drumurile judeţene, ceea ce s-a dezvoltat în Suceava rămâne în Suceava, indiferent despre ce vor discuta unii sau alţii răutăcioşi, pe la colţuri sau public, fiecare după cum îşi doreşte. Lucrurile bune făcute pentru Suceava rămân în Suceava şi rămâne şi numele şi imaginea celui care a contribuit la asta. Nu putem spune că în Suceava nu s-au făcut lucruri, nu putem spune că la Spitalul Judeţean, lucruri bune. Spitalul Judeţean arată impecabil. Suntem concurenţi cu cele mai tari spitale din România, au recunoscut-o cei mai mulţi, şi duşmanii au recunoscut-o, că suntem cel mai dezvoltat spital din România. Dacă un accident a făcut să se întâmple ceea ce s-a întâmplat, eu nu cred că trebuie să aruncăm de acum totul la gunoi şi să spunem că nu s-a făcut nimic şi să renunţăm la tot, inclusiv la oamenii care s-au implicat pentru a face aceste lucruri” a spus Cătălina Culipei. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: