Senatorul PSD Ioan Stan:

Guvernarea PNL se dovedeşte tot mai dezastruoasă pentru români

> La nivel judeţean, conducerea CJ Suceava prezintă publicului o grămadă de proiecte fără viitor sau diverse dezinformări, consideră senatorul

Preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a declarat, luni, că, pe zi ce trece, guvernarea PNL se dovedeşte tot mai dezastruoasă pentru români.

„Este tot mai evident pentru oricine că actuala putere guvernează doar în folosul propriului partid şi pentru interesele acoliţilor săi” a arătat Ioan Stan într-un comunicat de presă.

Potrivit acestuia, altă explicaţie nu există pentru afirmaţiile ministrului Muncii care spune că este posibilă o creştere de numai 10% a pensiilor din toamnă, când legea arată clar că acestea trebuie mărite cu 40% de la 1 septembrie.

„Ştim că pentru liberali respectarea legii este opţională, dar nu poţi să te joci cu viaţa pensionarilor, mai cu seamă când te lauzi că ai creştere economică. Oricum, în acest sens mesajul nostru este tranşant şi vom depune moţiune de cenzură imediat ce guvernul refuză indexarea cu 40% a punctului de pensie de la data stabilită prin lege” a adăugat Ioan Stan.

Senatorul social-democrat sucevean aminteşte că, de la 1 iunie, ar fi trebuit ca alocaţiile copiilor să fie dublate de Guvernul PNL datorită legii impuse de PSD la începutul anului.

„Dar pentru că minorii nu reprezintă un bazin electoral, această mărire a fost amânată pentru 1 august şi nici atunci, având în vedere politicile liberale, nu credem că va fi pusă în practică. În acelaşi timp, ştim cu toţii că, în 7 luni de guvernare, Guvernul PNL şi ministrul Cîţu s-au împrumutat cu 84 de miliarde de lei, mai mult decât toate împrumuturile pe care le-a făcut Guvernul PSD în 3 ani de zile. Este inadmisibil să spui că nu ai bani pentru dublarea alocaţiilor copiilor sau pentru creşterea pensiilor în condiţiile în care aceşti aproximativ 17 miliarde de euro nu au o destinaţie precisă şi nici nu există vreo comunicare a Ministerului Finanţelor care să ne spună ce s-a întâmplat cu respectivii bani” a menţionat Ioan Stan.

Preşedintele PSD Suceava a subliniat că aceeaşi situaţie se reflectă şi în plan judeţean.

„Din păcate vedem acelaşi trend şi la nivelul judeţului Suceava, unde cei aflaţi la conducerea Consiliului Judeţean prezintă publicului o grămadă de proiecte fără viitor sau se axează pe diverse dezinformări care au rolul de a distrage atenţia publică de la cei peste 200 de morţi de Covid-19, datoraţi în bună parte şi felului în care a fost administrat judeţul de la începutul epidemiei. Din păcate, toate acestea fac parte dintr-un amplu exerciţiu demagogic, care prinde la tot mai puţine persoane, în contextul în care sucevenii s-au săturat de promisiuni şi vor să vadă rezultatele a 4 ani de administraţie judeţeană liberală. Dar pentru că acestea nu există, fiecare face ce poate. Iar liberalii pot să facă numai promisiuni electorale” a conchis Ioan Stan. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Un comentariu

 1. Petru M says:

  DOMNULE IOAN STAN
  PROBABIL STITI DE FAPTUL CA NEPOTUL DUMNEAVOASTRA IN UMBRA /PROTECTIEI ,PUTERII PE CARE O DETINETI IN ACEST JUDET ACESTA ESTE PARTEA /VERIGA FINALA A UNUI LANT DE CUMPARATORI ,INFRACTIUNI/ILEGALITATI FACUTE DE EXECUTORI SI SAMSARI DE APARTAMENTE CARE AU DEPOSEDAT-O PRIN TEHNICI NEORTODOXE PE MAMA A DOI COPII DE APARTAMENTUL DIN STR LUCEAFARULUI NR 20 BL E81 SC D AP 1.
  NEPOTUL DUMNEAVOASTRA A FOST INFORMAT INAINTE SA INTRE IN ACEST JOC /INAINTE SA CUMPERE APARTAMENTUL PE NUMELE SOACREI ,,,CUMPARATOR DE BUNA CREDINTA ,,,DECI A FOST INFORMAT DE MINE PERSONAL DE SITUATIA INFRACTIONALA FACUTA DE EXECUTORI JUDECATORESTI SI ,,CUMPARATORII DE BUNA CREDINTA,, .
  DAR NU I-A PASAT PTR CA VA AVEA/SI VA ARE CA SPATE .

  POATE FACETI O MOTIUNE IN PRIVINTA ACEASTA SI DOAMNA CARE A FOST DEPOSEDATA ILEGAL / PE NEDREPT DE ACEST APARTAMENT SA IL REPRIMEASCA DE LA NEPOTUL DUMNEAVOASTRA.

  FAMILIA VAR FI RECUNASCATOARE.

  AR FII UN GEST ONORABIL DE A INDREPTA O GRESEALA .
  AR FII UN GEST A UNUI OM CU UN MARE CARACTER SI DE BUN SIMT.

  CU STIMA
  MOLORCIUC PETRU

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: