Trei angajaţi ai Spitalului Municipal Rădăuţi, depistaţi pozitiv

> Traian Andronachi roagă pacienţii să răspundă corect întrebărilor personalului medical

Trei angajaţi ai Spitalului Municipal Rădăuţi, personal medical şi personal medical auxiliar (şi nu medici) au fost testate pozitiv la infecţia cu noul coronavirus, a anunţat managerul spitalului, Traian Andronachi.

El a spus că situaţia a intervenit după două săptămâni de asediu a unităţii spitaliceşti rădăuţene, care a preluat cazuistica judeţului Suceava.

Astfel, primele două cazuri confirmate în rândul cadrelor medicale la Rădăuţi au fost prin testarea RT PCR şi încă un caz a fost confirmat la testul rapid.

Managerul SM Rădăuţi a explicat că cele două persoane au fost retrase din câmpul muncii la momentul testării, respectiv 31 martie, iar vineri seara, a treia persoană care a efectuat testul rapid la intrarea în tură. El a solicitat, din nou, ca pacienţii să respecte recomandările autorităţilor şi să răspundă corect întrebărilor adresate de personalul medical, pentru a limita răspândirea pandemiei. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: