După numeroase cazuri de infectare în rândul personalului

Activitate suspendată total la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc

Spitalul din Câmpulung Moldovenesc este scos din uz în perioada următoare, iar Spitalul Municipal Fălticeni, închis parţial, din cauza că mare parte a personalului medical a fost infectat cu noul coronavirus, a declarat, sâmbătă, secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, gen. Ionel Oprea.

Oprea a declarat pentru News Bucovina că decizia a fost luată de DSP Suceava.

El a explicat că numărul de îmbolnăviri în rândul personalului medical a determinat adoptarea deciziei de suspendare a activităţii Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc, cât şi a pavilionului principal al Spitalului Municipal Fălticeni.

La Fălticeni vor continua să funcţioneze secţiile Pediatrie şi Obstetrică-Ginecologie, aflate în altă zonă a oraşului, precum şi Secţia de Interne, care este într-un pavilion extern.

Secretarul de stat a spus că nu ştia la momentul respectiv numărul personalului medical confirmat cu Covid-19.

Gen. Ionel Oprea a ţinut să precizeze că este implicat în operaţionalizarea în cel mai scurt timp a Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava, care să poată prelua cazuistica din judeţ, aceasta fiind o unitate spitalicească ce are dotările necesare. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI