Se face dezinfecţie totală în municipiul Suceava

 > De la scări de bloc, străzi, alei, parcuri, locuri de joacă, ghene de gunoi şi alte spaţii publice

 Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunţat, ieri, că se continuă acţiunile de dezinfectare din oraş, precizând că, în baza Ordonanţei Militare nr.6, începând de marţi, Primăria acţionează şi la nivelul scărilor de bloc.

„Am împărţit oraşul în patru zone şi am contractat patru firme de dezinfecţie pentru o igienizare mai eficientă” a spus primarul.

El a arătat că s-au achiziţionat de pe SEAP 2000 dispensere care urmează să sosească până la sfârşitul săptămânii, care vor fi date asociaţiilor de proprietari, conform Ordonanţei Militare nr.6, pentru a fi realizată dezinfectarea mâinilor la intrarea în scările de bloc.

„Rog preşedinţii asociaţiilor de proprietari să ţină legătura cu Primăria – Serviciul Asociaţii de proprietari, să ridice aceste aparate de dezinfecţie şi să le monteze pe casa scării” a spus primarul.

El a arătat că, în paralel, se dezinfectează străzile, aleile şi printre blocuri, invocând pronia divină ca autorităţile să reuşească limitarea răspândirii virusului. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: