Primarul Cătălin Coman:

Atmosfera în Fălticeni e de îngrijorare privind evoluţia epidemiei cu noul coronavirus în Suceava

 > Suntem îngrijoraţi, suntem speriaţi pentru că Fălticeni e la 23 de kilometri de Suceava. Avem un caz de coronavirus tot de la Suceava, spune edilul-şef

Primarul municipiului Fălticeni, Cătălin Coman, a declarat, joi, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, că atmosfera în municipiul Fălticeni este una de îngrijorare faţă de evoluţia epidemiei cu noul coronavirus în Suceava.

„Toată lumea este foarte foarte îngrijorată, pentru că judeţul Suceava e pus pe harta României, dar nu aşa cum trebuie. E pus cu rele pe harta României. Fălticeni e un oraş la 23 km de Suceava. Sunt foarte mulţi oameni din Fălticeni care lucrează la Suceava. Sunt foarte mulţi oameni care au lucrat la Suceava şi au venit înapoi acasă. Suntem îngrijoraţi, suntem speriaţi. Asta e o realitate. Eu sunt pe teren în fiecare zi, discut cu toată lumea, încercăm ca lucrurile să funcţioneze. Încercăm ca oamenii să înţeleagă că vom trece şi peste nenorocirea asta. Avem nevoie de sprijin acum, nu după ce se întâmplă. Văd că la Suceava, după ce s-a întâmplat, vine acum toată lumea cu sprijin. Noi avem nevoie acum şi nu după” a spus Coman.

El a apreciat că lucrurile au fost scăpate de sub control la Suceava.

„Lucrurile sunt scăpate de sub control la Suceava. Aşa văd eu situaţia. E foarte greu de comunicat zilele astea. În afară de prefect, cu care vorbesc zilnic, Direcţia de Sănătate Publică are telefoanele închise, Consiliul Judeţean are telefoanele închise. Nu ştiu cu cine să mai comunicăm, să vorbim. E o problemă destul de gravă la DSP să fie închise telefoanele fixe şi mobile acum. Eu primesc diverse sesizări de la oameni care s-au întors, încerc să obţin lămuriri, sfaturi, dar nu ne spune nimeni nimic. Încercăm să ne descurcăm pe cont propriu. Eu zic că o facem bine la Fălticeni şi vreau să rămână aşa, să rămână bine” a spus Cătălin Coman.

Primarul de Fălticeni a mai spus că a fost un caz confirmat cu noul coronavirus la Spitalul Fălticeni, care tot de la Suceava a venit.

„O domnişoară doctor care a făcut gărzi la Suceava. Tot păcatele Sucevei le tragem şi noi, dar în rest rezistăm. Încercăm să luăm toate măsurile. Sunt în legătură cu managerul Spitalului Municipal Fălticeni. O dată la 10 minute vorbim, ne sfătuim, cerem ajutorul, el mie, eu lui, facem echipă bună. Încercăm să ţinem lucrurile sub control. Vreau ca eforturile noastre şi ale întregii comunităţi fălticenene să fie dublate şi de Guvernul României şi să aloce banii necesari” a conchis Cătălin Coman. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: