Activitatea Iulius Mall Suceava, suspendată temporar

 > Auchan, farmaciile, curăţătoria şi pet shop-ul rămân deschise

Începând din 23 martie 2020, Iulius Mall Suceava şi-a suspendat temporar activitatea. „Este o măsură de protecţie şi responsabilitate, susţinută prin emiterea Ordonanţei Militare nr. 2 din 21 martie 2020. În continuare, sucevenii vor avea la dispoziţie locaţiile cu produse alimentare şi de necesitate” transmite centrul comercial.

Hypermarketul Auchan va fi în continuare deschis zilnic, în intervalul orar 8 – 21. „Pentru siguranţa clienţilor, unul dintre cele mai mari hypermarketuri din Suceava a luat măsuri de protecţie, care, pe lângă spaţiul generos alocat cumpărătorilor, presupun dezinfectarea frecventă a tuturor cărucioarelor şi suprafeţelor de contact, dar şi punerea la dispoziţia acestora de soluţii pentru dezinfectarea mâinilor. Totodată, accesul este facil, fără timp de aşteptare pentru intrarea în hypermarket, iar stocul este aprovizionat zilnic la toate categoriile de produse” aflăm din comunicat.

În Iulius Mall Suceava rămân deschise farmaciile HelpNet şi Sensiblu, între orele 10 şi 20. În cazul Natur World Drogherie programul este în intervalul 10 – 21. Produse alimentare sunt disponibile şi la Produs în Bucovina Killer, între 8 şi 20. Continuă să funcţioneze şi Zoo Center, cu produse veterinare, de la ora 10 la ora 21, dar şi curăţătoria Lava & Cuce, de la 12 la 20. Produsele Fryday pot fi comandate prin serviciul de home delivery.

„Vă rugăm să vă luaţi toate măsurile de autoprotecţie când mergeţi la cumpărături şi să păstraţi distanţa de minimum un metru faţă de alte persoane. Pe primul loc este sănătatea şi siguranţa tuturor. Este momentul să ne bucurăm cu toţii de familie şi să îi protejăm pe cei dragi. Luăm o pauză astăzi, ca să ne reîntoarcem cu energie când totul va fi bine!” transmite Iulius Mall.

Programul poate suferi modificări, care vor fi comunicate pe Iuliusmall.com. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: