Luni, 23 martie

Doi suceveni bolnavi de Covid-19 au decedat

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat că al cincilea caz de deces din ţară este al unui bărbat din judeţul Suceava confirmat pozitiv în cursul zilei de ieri.

„A fost înregistrat al cincilea caz de deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus (Covid-19). Este vorba de un bărbat, de 71 ani, din Suceava, confirmat pozitiv pe data de 23.03.2020, internat la Spitalul Judeţean Suceava din 21.03.2020.

Persoana a fost internată anterior în Secţia de Cardiologie, unde este posibil contact cu pacienta transferată la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi” se arată în comunicatul Grupului de Comunicare Strategică.

Ieri dimineaţă a fost înregistrat al patrulea deces al unei persoane confirmată pozitiv la Covid-19.

„Este vorba despre o femeie în vârstă de 72 ani, internată în data de 21 martie 2020 în Spitalul Judeţean Suceava, cu afecţiuni asociate cronice (diabet, boli cardiovasculare), fără context epidemiologic (nu are istoric de călătorie, nu a venit în contact cu o persoană confirmată pozitiv)” se arată în comunicatul Grupului de Comunicare Strategică. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Un comentariu

  1. St. Râmbu says:

    „A trebuit să moară oameni ca să-și dea demisia…” dixit sas-vodă,când cu tragedia de la Colectiv… Este o întrebare pentru cei mai puțin acomodați cu gândirea ,cu topica și cu ranchiuna domnului Klaus,pentru cei ce sunt în spatele său sau alături de dumnealui,în diferite ipostaze ale lui „..al meu”:
    Deci,cam câți ar trebui să moară ca să-și dea și dumnealui demisia? In general,contează calitatea asistenței medicale,cum era atunci,că primul ajutor se acorda pe trotuar,conform unei metodologii agreate international sau cum este acuma,că primul și ultimul ajutor se acordă la morgă?
    Mai doriți alegeri anticipate? Intre cine și cine să fie alegerile? Dar diaspora ce zice? Pleacă inapoi în ziua (zilele) votului ca să-i iasă dumnealui socotelile din târg?
    Dar filozoful Mihai Șora,ce zice?

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: