Suceava

Lucrări de modernizare pe strada Emil Cioran

 > În asfaltare intră şi şase străzi de pământ din Iţcani, Burdujeni-sat, precum şi din cartierul Zamca

 Ieri a fost semnat contractul pentru proiectul de modernizare a străzii Emil Cioran de pe Dealul Tătăraşi din municipiul Suceava. Anunţul a fost făcut de primarul Ion Lungu, care a precizat că este vorba atât despre proiectare, cât şi despre executarea propriu-zisă, câştigătoarea licitaţiei fiind asocierea de firme Florconstruct&DRU-PO, ambele din Suceava.

Potrivit edilului-şef, valoarea contractului este de circa 1,7 milioane de lei (plus TVA), termenul de finalizare a intervenţiilor fiind de 11 luni.

Conform primarului, la această dată lucrări în derulare sunt la modernizarea altor trei străzi, respectiv Traian Ţăranu din cartierul Obcini, Micşunelelor din cartierul Iţcani şi Vasile Pârvan din Burdujeni-sat. Ion Lungu a reliefat, de asemenea, că în perioada următoare încep lucrări pe străzile de pământ Barbu Ştefănescu Delavrancea din cartierul Iţcani, Ştefan Luchian şi Crângului din cartierul Burdujeni-sat, precum şi pe Ştefan Octavian Iosif, Ion Pincio şi Petuniilor din cartierul Zamca.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: