Camera de Comerţ şi Industrie Suceava – Adunarea Generală

Miercuri, 18 decembrie 2019, la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava a avut loc Adunarea Generală.

Adunarea Generală a fost statutar convocată, Camera de Comerţ şi Industrie Suceava înregistrând un număr de 298 membri cu drept de vot, la data convocatorului.

În cadrul şedinţei a fost prezentat şi aprobat Raportul de Activitate al Preşedintelui Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava pentru mandatul 2015 – 2019 şi aceasta a continuat cu analizarea activităţilor desfăşurate din 2015 până în prezent, a rezultatelor organizaţiei, precum derularea unui număr de patru proiecte cu finanţare europeană în care Camera de Comerţ şi Industrie Suceava este beneficiar sau partener.

Unul dintre elementele de referinţă îl constituie şi faptul că, din analiza comparativă a indicatorilor Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava (numărul de angajaţi, cifra de afaceri, numărul de membri), la nivel naţional, aceasta se poziţionează între primele zece camere judeţene.

A fost evidenţiată preocuparea permanentă în ceea ce priveşte implementarea de proiecte cu finanţare europeană, care are ca rezultat final beneficiul direct al firmelor sucevene, în special cele în care această organizaţie este eligibilă, respectiv cele de formare profesională, stagii de practică ale studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor în cadrul companiilor, dar şi finanţări directe de start-up-uri.

Adunarea Generală a procedat, prin vot secret, la alegerea unui nou colegiu de conducere pentru un mandat de 4 ani.

Tot prin vot secret a fost ales şi noul preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava, în persoana domnului Nicolae Troaşe, acţionar principal al grupului de firme „Calcarul” din Pojorâta.

Conform statutului, cei patru vicepreşedinţi ai Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava au fost aleşi prin vot secret de noul colegiu de conducere. Aceştia sunt Vasile Armenean, Mihai Cernişov, Robert-Mihai Croitor şi Ştefan Groza.

Noua echipă de conducere a Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava îşi exprimă convingerea că va rămâne, şi în continuare, principala organizaţie reprezentativă a mediului de afaceri din Bucovina şi că, împreună, membrii săi vor identifica şi dezvolta proiecte comune în sprijinul comunităţii de afaceri. (CP)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: