Accident de muncă în comuna Dorna Arini

Un bărbat a murit în timp ce tăia lemne la un utilaj denumit pendulă

Un bărbat de 61 de ani, din comuna Dorna Arini, a decedat în urma unui accident de muncă.

Cadavrul bărbatului a fost găsit marţi dimineaţa, de colegii săi de muncă, lângă o pendulă folosită la tăierea lemnelor de foc. Bărbatul era angajat la o firmă din localitate, ce desfăşoară activităţi în domeniul silvic.

Din cercetările poliţiştilor reiese că în acea dimineaţă, în timp ce tăia nişte lemne de foc la un utilaj denumit pendulă, bara pătrată de angrenaj valţuri i-a prins articolele de îmbrăcăminte pe care le-a înfăşurat pe corp, până în zona gâtului.

La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj medical, care a constatat decesul persoanei în cauză.

A fost anunţat CML Câmpulung Moldovenesc, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor producerii decesului.

S-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor „ucidere din culpă”, „neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă” şi „nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă”. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI