Gol-goluţ

Dacă alţi candidaţi (nu neapărat dintre cei care-şi împart marile şanse) „se laudă” (fiindcă au fost nevoiţi să declare…) cu marile averi, precum V. Cataramă sau Al. Cumpănaşu, el a fost silit să se prezinte în adevărul gol-goluţ. Cică Popescu Sebastian Constantin n-are nici case, nici bunuri, nici venituri… La bază este medic veterinar, a şi profesat câţiva ani, apoi i-a venit în minte să se facă jurnalist independent, adică (fost) proprietar de publicaţii online (…dar astfel nu-i musai a pricepe de ce n-are nici de unele!); însă nici şomer nu zice c-ar fi. Într-o declaraţie pe care, pe net, o face alături de-o fotografie în care se prezintă într-o cămaşă folclorică de artizanat, poate oltenească (fiindcă oltean ne este!), candidatul îşi transmite sloganul gol-goluţ: „Nimic pentru mine, totul pentru România!”. La cât de tânăr încă este (crud, doar 37 de ani), poate că-i dă mâna să facă voluntariat, să lucreze pe degeaba pentru diverse cauze şi, mai ales, pentru patronii respectivelor cauze; dar n-am găsit niciunde că are de gând să-şi doneze leafa de preşedinte de Ţară în caz că, printr-un ghinion naţional, va fi ales. În una dintre recentele postări în reţea, ne întreabă aşa, ca olteanul iute la mânie după ce i s-au furat izmenele de pe gard: „Nu v-au ajuns 30 de ani de umilinţă?; Nu v-au ajuns 30 de ani de jaf?; Cum să îi votaţi tot pe ei??? CUM???”. Aia e, că e imposibil să-i votăm pe toţi, îi vom vota doar pe unii. Aşadar: „Foaie verde măghiran/ M-a făcut muica oltean./ Port condeiul de tufan,/ Unde scriu nu şterg un an”. Presimt că se va întoarce la presă ori, dacă nu, mai bine, la boli de purcei sau căţei. Măi!

Print Friendly, PDF & Email

Un comentariu

  1. ACEST INDIVID IOHANIS ESTE CULMEA NESIMTIRII , MINTE CU NERUSINARE SE LUPTA CA UN TURBAT PENTRU A PRIMI DIN NOU FUNCTIA DE LA STAPANII LUI STRAINI CU INTERESE ANTIROMANESTI si pentru asta arunca prafuri mizerabile impreuna cu gelatii lui slugarnici de la PNL/USR , PENTRU A AMETII SI MINTI LA MODUL CEL MAI ORDINAR MULTIMEA si din pacate unii cred in aceste mizerii si-i sustin !!!!!
    IOHANIS NU A FACUT NIMIC BUN PENTRU ROMANIA SI ATUNC I PENTRU CE MAI C E R S E S T E UN NOU MANDAT , chiar crede ca toti romanii sunt prosti si nu-si dau seama de interesele lui mafiote !!!!!!!
    Se vede ca TOTI CEILALTI CANDIDATII AR FI MULT MAI BUNI PENTRU FUNCTIA DE PRESEDINTE DECAT ACEST INDIVID IOHANIS CARE SABOTEAZA ROMANIA !!!!!!!

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: