Prefectul Mirela Adomnicăi spune că lucrurile s-au mişcat în ceea ce priveşte infrastructura de drumuri din judeţ

> Ea arată că deşi s-a lovit de aceleaşi probleme ca şi Consiliul Judeţean, pe drumurile naţionale s-au asfaltat mai mulţi kilometri decât pe cele judeţene

Prefectul de Suceava Mirela Adomnicăi a declarat ieri, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, că în ceea ce priveşte infrastructura rutieră din judeţ se poate vedea că au fost făcute progrese şi că lucrurile s-au mişcat.

„Numai cine nu vrea să fie de bună-credinţă pe o viziune asupra judeţului în ceea ce priveşte şi drumurile naţionale şi drumurile judeţene, numai într-o astfel de situaţie poţi să nu recunoşti că lucrurile s-au mişcat pe infrastructura drumurilor publice în judeţul Suceava. S-au asfaltat şi drumuri judeţene, şi cu fonduri guvernamentale, şi din bugetul propriu al Consiliului Judeţean, dar şi drumuri naţionale” a declarat prefectul.

Adomnicăi a arătat că în ceea ce priveşte drumurile naţionale, s-au reabilitat complet 25 km pe DN 2 (E85), de la intrarea în judeţul Suceava până la intrarea în municipiul reşedinţă de judeţ.

Ea a adăugat că, parţial, acest drum, până spre Vama Siret a fost reabilitat anul trecut şi că au mai rămas de reabilitat circa 15-20 km pentru ca E 85 care traversează judeţul Suceava să fie complet reabilitat.

Prefectul a menţionat că DN 17 B, în zona Broşteni – Crucea – Dorna Arini, a fost complet reabilitat pe o lungime de 20 km, iar DN 18, pe 40 km, a fost complet reabilitat.

„Pe DN 17 am tot intervenit, iar de la Poiana Stampei până la Pojorâta au fost reabilitate toate porţiunile cu probleme” a spus prefectul.

Adomnicăi a menţionat că mai sunt în lucru 9 km de la Păltinoasa spre Solca, se finalizează ultimii 4 km şi încă 5 km de drum naţional pe raza oraşului Solca

„Ca număr de kilometri, pe drumurile naţionale, în mod obiectiv, s-a intervenit, s-a asfaltat, s-a modernizat mai mult decât pe drumurile judeţene, deşi aceleaşi probleme le-am avut şi noi cu OUG 114, cu scumpirea bitumului, cu salariile mărite în domeniul construcţiilor, cu lipsa forţei de muncă. Iată că ne-am lovit de aceleaşi probleme, dar le-am depăşit şi am vorbit mai puţin de probleme şi îmi pare bine că putem vorbi acum de lucruri făcute” a spus Mirela Adomnicăi. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: