Prefectul Mirela Adomnicăi spune că lucrurile s-au mişcat în ceea ce priveşte infrastructura de drumuri din judeţ

> Ea arată că deşi s-a lovit de aceleaşi probleme ca şi Consiliul Judeţean, pe drumurile naţionale s-au asfaltat mai mulţi kilometri decât pe cele judeţene

Prefectul de Suceava Mirela Adomnicăi a declarat ieri, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, că în ceea ce priveşte infrastructura rutieră din judeţ se poate vedea că au fost făcute progrese şi că lucrurile s-au mişcat.

„Numai cine nu vrea să fie de bună-credinţă pe o viziune asupra judeţului în ceea ce priveşte şi drumurile naţionale şi drumurile judeţene, numai într-o astfel de situaţie poţi să nu recunoşti că lucrurile s-au mişcat pe infrastructura drumurilor publice în judeţul Suceava. S-au asfaltat şi drumuri judeţene, şi cu fonduri guvernamentale, şi din bugetul propriu al Consiliului Judeţean, dar şi drumuri naţionale” a declarat prefectul.

Adomnicăi a arătat că în ceea ce priveşte drumurile naţionale, s-au reabilitat complet 25 km pe DN 2 (E85), de la intrarea în judeţul Suceava până la intrarea în municipiul reşedinţă de judeţ.

Ea a adăugat că, parţial, acest drum, până spre Vama Siret a fost reabilitat anul trecut şi că au mai rămas de reabilitat circa 15-20 km pentru ca E 85 care traversează judeţul Suceava să fie complet reabilitat.

Prefectul a menţionat că DN 17 B, în zona Broşteni – Crucea – Dorna Arini, a fost complet reabilitat pe o lungime de 20 km, iar DN 18, pe 40 km, a fost complet reabilitat.

„Pe DN 17 am tot intervenit, iar de la Poiana Stampei până la Pojorâta au fost reabilitate toate porţiunile cu probleme” a spus prefectul.

Adomnicăi a menţionat că mai sunt în lucru 9 km de la Păltinoasa spre Solca, se finalizează ultimii 4 km şi încă 5 km de drum naţional pe raza oraşului Solca

„Ca număr de kilometri, pe drumurile naţionale, în mod obiectiv, s-a intervenit, s-a asfaltat, s-a modernizat mai mult decât pe drumurile judeţene, deşi aceleaşi probleme le-am avut şi noi cu OUG 114, cu scumpirea bitumului, cu salariile mărite în domeniul construcţiilor, cu lipsa forţei de muncă. Iată că ne-am lovit de aceleaşi probleme, dar le-am depăşit şi am vorbit mai puţin de probleme şi îmi pare bine că putem vorbi acum de lucruri făcute” a spus Mirela Adomnicăi. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: