La Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

Aproape 500 de suceveni au fost selectaţi în vederea angajării

Aproape 500 de persoane din judeţul Suceava au fost selectate, vineri, de către angajatorii prezenţi la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi.

Evenimentul, organizat de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM), a avut loc la Iulius Mall Suceava.

Astfel, au participat 123 de angajatori care au oferit 779 locuri de muncă. Totodată, au participat 1057 de persoane, iar la final 495 au fost selectate.

În particular, la Bursă au participat 61 de angajatori din municipiul Suceava, 17 din Fălticeni, 15 din Rădăuţi şi 30 din Câmpulung Moldovenesc.

Aceştia au oferit 478 de locuri de muncă în Suceava, 105 în Fălticeni, 115 în Rădăuţi şi 81 în Câmpulung Moldovenesc.

De asemenea, au participat 532 de persoane din Suceava, 154 din Fălticeni, 165 din Rădăuţi şi 215 din Câmpulung Moldovenesc. Au fost selectate 281 de persoane din Suceava, 63 din Fălticeni, 68 din Rădăuţi şi 83 din Câmpulung Moldovenesc.

Dănuţ Burgheaua, director executiv AJOFM Suceava, precizează că angajatorii care au selectat candidaţi pentru al doilea interviu şi-au exprimat deschiderea de a încadra persoane motivate, chiar dacă nu întruneau criteriile de calificare, iar ofertele de muncă neacoperite vor fi menţinute pe lista de locuri vacante gestionată de AJOFM Suceava.

Totodată, acesta a menţionat că după ce se vor finaliza interviurile angajatorilor cu persoanele selectate, la o lună de la închiderea bursei, se vor publica rezultatele finale ale evenimentului.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: