Hai la o bere!

 Orăşence, domni, domniţe, cavaleri, socri, bunici şi bunicuţe, burlaci şi familişti convinşi, domnişoare şi vecini vă spunem tuturor: ein Prosit! Adică: Noroc! De ce? Pentru că mai este puţin timp până când vom rosti acest cuvânt tare şi răspicat, cu o halbă de bere Bermas rece în mână pentru a da startul unui nou episod Oktoberfest Gura Humorului. Ediţia cu numărul 2 va genera un strat şi mai gros din spuma amintirilor. 2019 înseamnă pentru organizatori 2 ani de petrecere cu bere Bermas din belşug, care va fi degustată de zeci de mii de turişti veniţi din toate colţurile lumii pentru petrecerea de la Gura Humorului, anunţată în perioada 19-22 septembrie, care se va ţine în cortul încăpător Wiesenzelt, ce va fi amplasat în parcul Ariniş.

A trecut un an de atunci… din 2018, multe s-au schimbat, însă distracţia a rămas aceeaşi!!! Provocarea este să ne întoarcem în timp pentru a ne bucura şi mai tare de prezent. Atenţie, de această dată berea nu te va face să uiţi ce ai făcut la festival, ci dimpotrivă, te va ajuta să-ţi aminteşti şi mai multe momente de la ediţiile anterioare, unchiul Hans cu frumoasele lui nepoate bavareze te vor ajuta să scrii şi unele noi, fără doar şi poate.

Oktoberfest a început timid la poalele Tâmpei… 10 ani mai târziu a devenit cel mai mare festival de gen din România.

Organizatorii s-au pus pe colecţionat momente şi am auzit că pregătesc şi premii spumoase pentru asta. Anul ăsta vei aprecia mai tare pozele scoase din sertarele cu amintiri de prietenul Facebook. Se spune că odată cu trecerea timpului trece şi dragostea…, dar nu şi dragostea pentru distracţie!!! Eşti de acord?

Oktoberfest în Est duce mai departe tradiţia bavareză. Se va lăsa cu distracţie, ca-n fiecare an. Vii şi tu?

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: