Cele mai interesante variante de Blackjack pe care le puteți juca la cazinourile online

Variații populare de Blackjack online la cazinourile licențiate din România. Care sunt și ce diferă la regulile de joc?

Jocurile de noroc au existența la fel de mare ca și omenirea iar blackjack este, fără cea mai mică îndoială, unul dintre cele mai căutate jocuri de cazino. Unul dintre motive este pentru popularitatea acestui joc, este elementul îndemânare, care o influență majoră asupra rezultatului, iar cel de-al doilea avantaj o reprezintă plățile ridicate. Site-uri precum https://www.cazinourionline.net/blackjack/ explică pe înțeles tot ce trebuie știut despre blackjack online și ce implicații au cunoștințele și îndemânarea ala acest joc.

Obiectivul principal la blackjack online este să învingi crupierul fără să depășești valoarea 21, o altă denumire a jocului. Deși este un joc unde profesionalismul are ultimul cuvânt, poate deveni monoton să joci la nesfârșit același joc, motiv pentru care operatorii au venit cu soluții, variații noi de blackjack, care păstrează corul jocului dar au opțiuni noi. Cei mai mulți dintre operatorii din Romania, licențiați și reglementați de ONJN, oferă mai mult decât de o singură variație de joc.

Blackjack Switch este o variație revigorantă a jocului 2, care vine cu reguli noi, neconvenționale și care reduc avantajul casei până la 0,13%. La această variație de joc se folosesc de la 6 la 8 pachete de cărți și se păstrează scopul, cine lovește 21 sau ajunge cel mai aproape, câștigă. Diferența este la reguli și anume, jucătorul este obligat să facă pariuri pe 2 mâini, dar are posibilitatea să schimbe ultimele două cărți primite între ele, de unde și numele de switch. Pentru un exemplu mai clar, jucătorul are primele două cărți, pentru cele doua pariuri, un As și un 8, iar celelalte cărți, un 3 și un J. În acest moment, jucătorul are două mâini, una cu A și 8 și una cu 3 și J. Pentru rezultate mai bune, el poate schimba carte J cu 8 și va schimba și jocul. În acest moment el are un Blackjack – A și J (nu se consideră Blackjack natural)  și o mână formată din 8 și 3, unde mai poate cere cel puțin o carte, pentru o nouă șansă la câștig. Acest avantaj nu vine gratuit și pentru a fi compensat, blackjack plătește doar 1:1 iar dacă dealerul are un rezultat 22, este considerat egalitate.

Double Exposure Blackjack este o variație în care ambele cărți ale dealerului sunt expuse, de unde și numele jocului. Această regulă oferă un avantaj extrem de mare jucătorului, oferindu-i-i informații importante pentru următoarele mișcări. Bineînțeles, pe parcurs vin și regulile nefavorabile, care reduc avantajele acestuia. La fel ca și la variația Blackjack Switch, o mână de 21 și chiar de blackjack natural plătește cu 1:1, astfel că, sumele câștigate nu sunt extrem de mari (in funcție de pariuri) dar  măcar are probabilitate mai mare. O altă regulă care lucrează în detrimentul jucătorului este că dublarea este permisă doar pentru mâinile hard și doar perechile cu valori mară pot fi împărțite – perechi formate numai din cărțile 10, J, Q și A.

Vegas Strip Blackjack este una dintre cele mai populare forme de blackjack în Vegas, o formă unde denumirea nu se referă la reguli. Vegas Strip Blackjack este undeva mai aproape de forma originară de joc, cu o singură diferență dar extrem de importantă pentru jucător. Aici se permite tragerea cu ochiul la primele două cărți împărțite. Chiar dacă nu suna atât de incitant, acest avantaj oprește jucătorul de la dezastre financiare, ba mai mult, îi oferă șansa să facă pariuri mari eligibile, atunci când știe că este în avantaj. Mai mult decât atât, jucătorul are dreptul de a dubla pariul după divizarea cărților și această regulă se referă și la divizarea Așilor.

Blackjack Surrender ne spune destul de clar, prin denumirea lui, care este avantajul la această variație. Opțiunea de a te preda la primele cărți împărțite, atunci când dealerul are un As, este o caracteristică care a atras foarte mulți jucători, mai ales pentru că este disponibilă de la primele cărți și nu numai că returnează jumătate din pariu dar oprește și jucătorul de la pierderea altor bani. Datorită potențialului și popularității acestei caracteristici, mulți furnizori de software au ales să o introducă la mai multe variații de Blackjack. Blackjack Surrender rămâne însă cea mai profitabilă variație de joc, deoarece aici blackjack plătește cu 3:2 și permite divizarea cărților după împărțire.

Perfect Pairs Blackjack este o variație care are foarte multe pariuri laterale și care plătesc foarte bine. Această variație se joacă cu 6, 7 sa 8, pachete de cărți, dealerul stă la 17, trage carte la 16 iar un blackjack natural plătește 3:2. Perfect Pairs este în principiu un joc de blackjack de bază, dar care are mai multe opțiuni de pariere pentru jucători. Unul dintre cele mai profitabile pariuri, Perechea Perfectă, constă într-o reușită de cărți Q de treflă, de la prima împărțire și plătește 30:1. Probabilitatea este foarte mică, însă sunt șanse, dar acestea nu au nimic de în comun cu abilitățile unui jucător, ci pur și simplu ține de noroc.

Deși sunt zeci de variații RNG pentru Blackjack, cei mai mulți jucători se îndreaptă spre experiența reală, Blackjack live online. De cele mai multe ori, sunt disponibile variantele clasice ale jocului, însă sunt operatori care permit unele pariuri laterale, cum sunt perechile perfect, 21 + 3 sau Charlie. Disponibilitatea jocurilor de blackjack din 24/24, mizele diferite de la mese si experiența unică de joc, fac ca Blackjack live să fie prima opțiune printre jucători.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: