Acţiunea caritabilă organizată de TNL Rădăuţi şi deputatul Dumitru Mihalescul s-a încheiat cu succes

Organizaţia TNL Rădăuţi împreună cu deputatul PNL Dumitru Mihalescul au încheiat cu succes cea de-a III-a ediţie a evenimentului caritabil „Donathlon – Donează din inimă pentru o inimă” pentru Ciprian Sfichi, fostul poliţist al Serviciului pentru Acţiuni Speciale din IPJ Suceava, rănit grav într-o misiune în luna decembrie a anului 2017, anunţă organizatorii.

În urma acţiunii caritabile, Organizaţia TNL Rădăuţi a înmânat duminică, 18 august, domnului Ciprian Sfichi bonurile valorice şi banii strânşi în urma campaniei.

Deputatul PNL Dumitru Mihalescul a declarat că se bucură enorm să vadă tinerii liberali din Rădăuţi implicându-se în acţiuni caritabile care aduc bucurii şi speranţă în sufletul oamenilor.

„Proiectul „Donathlon – Donează din inimă pentru o inimă” a început să prindă contur şi de la o ediţie la alta tot mai mulţi rădăuţeni au fost sensibilizaţi de campania noastră şi au venit să doneze sânge. Sunt de părere că acţiunile noastre vorbesc mai tare decât vorbele, iar dacă vrem să aducem o reală schimbare în bine în vieţile celor din jurul nostru, o putem face doar prin puterea exemplului personal. Bravo organizaţiei TNL Rădăuţi şi celor 60 de persoane care au venit cu dorinţa de a dărui ceva din inima lor!”, a spus Mihalescul.

Prin acest demers, tinerii liberali rădăuţeni îndeamnă toţi cetăţenii Rădăuţiului să fie mai buni, să îşi ajute aproapele şi să aibă o inimă deschisă pentru oamenii care se află la nevoie. (C.P.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: