Ziua Eroilor la Câmpulung Moldovenesc

Elevii Colegiului Naţional Militar „Ştefan cel Mare” au participat cu prilejul Zilei Eroilor la ceremonialul militar şi religios organizat la Cimitirul Eroilor din Câmpulung Moldovenesc. Adolescenţii în uniformă militară, alături de cadre militare şi civile, precum şi de reprezentanţi ai autorităţilor publice locale au cinstit memoria celor care s-au jertfit pentru libertatea, apărarea şi întregirea neamului.

În semn de respect şi recunoştinţă pentru înaintaşii care şi-au dat viaţa pe câmpurile de luptă, după ceremonialul religios şi cel de depunere de coroane şi jerbe de flori, un pluton de elevi a defilat prin faţa câmpulungenilor prezenţi la manifestare. (C.P.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: