Gabriela Mihai, directoarea Şcolii Gimnaziale Nr. 1 Suceava, numită inspector şcolar general adjunct la IŞJ

Prof. Gabriela Mihai, consilier judeţean PSD şi director al Şcolii Gimnaziale Nr. 1 Suceava, a fost numită inspector şcolar general adjunct pentru domeniul curriculum şi inspecţie şcolară.

Într-un comunicat de presă al IŞJ Suceava se menţionează că, potrivit OMEN Nr. 4198/ 30.05.2019, începând cu data de 30 mai 2019, prof. Mihai Gabriela este numită, „prin detaşare în interesul învăţământului, în funcţia de inspector şcolar general adjunct la Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava, până la organizarea concursului de către Ministerul Educaţiei Naţionale, dar nu mai târziu de sfârşitul anului şcolar 2018/2019”.

Reamintim că la nivelul conducerii ISJ Suceava au avut loc mai multe schimbări în ultimele zece zile.

Astfel, inspectorul şcolar Alexandra Chirilă a fost numită de MEN în funcţia de inspector şcolar adjunct pentru domeniul management începând cu data de 23 mai a.c., în locul lui Cristian Cuciurean, care rămâne în funcţia de inspector şcolar general al ISJ Suceava.

Totodată, inspectorul şcolar general adiunct pentru domeniul curriculum şi inspecţie şcolară, Gabriela Scutaru, a primit de la MEN decizia de încetare a activităţii în această funcţie începând cu data de 29 mai 2019, după expirarea contractului de management încheiat pe o perioadă de 4 ani. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: