Aur, argint şi bronz pentru sportivii fălticeneni la Campionatul Naţional de Qwan Ki Do – copii

Rezultate remarcabile pentru sportivii Clubului Kim Long Dao, din municipiul Fălticeni, la Campionatul Naţional de Qwan Ki Do – copii (4-12 ani), organizat la Iaşi, în Sala Sporturilor. Au participat la campionat peste 500 de sportivi de la 30 de cluburi din 12 judeţe.

Clubul fălticenean Kim Long Dao a participat la cele două probe de tehnică şi luptă cu 29 de sportivi, cu vârste cuprinse între 8 şi 12 ani, pregătiţi de antrenorul Marius Maxim. Rezultatele obţinute de fălticeneni au fost bune, ţinând cont de participarea numeroasă şi foarte valoroasă.

Copiii din Fălticeni au dat dovadă de concentrare, voinţă, inspiraţie în fiecare luptă. La probele de luptă, echipa Andrei Trifănucă, Ştefan Apopii şi Daniel Jorea (categoria 11-12 ani) s-a clasat pe primul loc, echipa Ioana Maxim şi Denisa Burlui, categoria 11-12 ani (centură violet), a ocupat locul 2. Tot pe poziţia a doua s-a clasat şi Andreea Apostol, categoria 7-8 ani (grade roşii), care a făcut echipă cu o sportivă din Botoşani. Echipa Teodora Ionescu, Delia Alexandroaia, Veronica Pădurariu, categoria 9-10 ani (grade roşii), a obţinut locul 3 la feminin, iar Ioan Hlihor, Mircia Lucian Grădinariu, categoria 9-10 ani (grade roşii), s-au clasat pe poziţia a III-a la masculin. La proba de tehnică, Teodora Ionescu a intrat în finală.

„Acest campionat de la Iaşi a fost un prim test privind nivelul de pregătire a sportivilor noştri. Concurenţa a fost mare, au fost 495 sportivi la probele Thao Quyen – 24 categorii tehnice individuale, 382 sportivi şi 139 echipe la probele Song Dau – 10 categorii de luptă pe echipe”, a declarat Marius Maxim.

Campionatul Naţional de Qwan Ki Do pentru Copii, desfăşurat sub egida Ministerului Tineretului şi Sportului, a fost organizat de Federaţia Româna de Arte Marţiale – Departamentul Qwan Ki Do, Asociaţia Judeţeană de Arte Marţiale Iaşi, cu sprijinul Primăriei Municipiului Iaşi şi Direcţiei Judeţene pentru Sport Iaşi.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: