Un nou succes al micilor artişti de la Şcoala Profesională Specială din Câmpulung Moldovenesc

Educaţia muzicală şi manifestările culturale fac parte din mijloacele terapeutice ale copiilor cu cerinţe educative speciale de la şcoli precum Şcoala Profesională Specială din Câmpulung Moldovenesc. De aceea, ne bucurăm de fiecare dată când aflăm că aceştia au şi rezultate care fac cinste nu numai şcolii, ci şi comunităţii.

Însoţit de profesoarele Felicia Oblezniuc şi Mariana Schipor, grupul artistic „Îngeraşii” a participat, de curând, la ediţia a II-a a Festivalului-concurs naţional pentru copii şi tineret „Armonii româneşti”, desfăşurat la Gherăeşti, judeţul Neamţ. Talentaţii artişti câmpulungeni s-au întors cu trofeul festivalului, obţinut la secţiunea muzică populară, categoria 11 – 12 ani.

Nu ne rămâne decât să-i felicităm pe micii artişti şi pe cei care, cu multă dăruire, i-au pregătit şi să le urăm noi succese în viitor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: