Folosind bani din milioanele de euro pe care le primeşte de la bugetul de stat...

PSD răspândeşte pe internet o minciună despre Ştefan Mandachi

Fostul prim-ministru Victor Ponta a arătat, luni, pe pagina sa de socializare, că deşi este premierul care a inaugurat 338 km de autostradă, „cei mai mulţi kilometri într-un mandat de prim-ministru”, îşi reproşează că a construit totuşi prea puţine autostrăzi, subliniind că acum România se guvernează cu minciună şi hoţie şi că PSD foloseşte milioane de euro pe care le primeşte de la bugetul de stat pentru a răspândi o minciună despre Ştefan Mandachi.

Ponta a făcut referire la o fotografie în care apare preşedintele Klaus Iohannis şi mai mulţi turişti, dintre care unul cu barbă, despre care cei din PSD susţin că ar fi Ştefan Mandachi, deşi este evidentă diferenţa dintre cei doi, iar persoana respectivă a spus că nu are nicio legătură cu Ştefan Mandachi.

„Azi în România se guvernează într-un singur fel – cu MINCIUNĂ şi HOŢIE!

După ce au anunţat că au început Autostrada Iaşi – Târgu Mureş s-au dus la Centura Bacăului (care nu e la regim de autostradă şi care se licitase şi începuse încă din 2015) – acum guvernanţii noştri au dispărut de pe şantier!

Au fost ocupaţi să folosească milioanele de euro pe care le primesc de la Bugetul de Stat ca să răspândească pe internet o alta MINCIUNĂ – că suceveanul care a făcut 1 metru de Autostradă este în poze cu Iohannis!

Azi s-a apucat şi biata doamnă Dancilă să citească mesajele de Partid, l-a certat pe Ştefan Mandachi şi a spus că «Guvernele PSD» au făcut 500 km de autostrăzi! Doamna Viorica, Guvernele PSD care au făcut sunt Guvernul Năstase – 97 km, Guvernul Victor Ponta (securistul, trădătorul, masonul etc.) – 338 şi Guvernul Tudose (alt trădător şi securist); dvs. aţi inaugurat în 2018 doar 56 km demaraţi de Ponta şi Şova; dacă vreţi să citiţi de pe foaie să nu greşiţi vă dau un link:

https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Autostrăzi_în_România.

În perioada 2012-2015 am construit mult prea puţine autostrăzi şi îmi reproşez acest lucru, am făcut multe greşeli, l-am avut împotrivă cu toate forţele sale pe Traian Băsescu (sprijinit de Kovesi dar şi de prostia PNL)! Sigur se putea face mai mult!

Dar am finalizat şi dat în exploatare A3 Bucureşti – Ploieşti, A2 Bucureşti – Constanţa şi A1 Sibiu – Deva;

Licitat, contractat şi în execuţie (sau finalizat):

 1. A1 Nădlac – Arad 38 kilometri, loturile 1 şi 2 reziliate (din cauza dosarului penal Romstrade), relicitate şi semnate contractele începând cu 2013 (lotul 1) şi lotul 2 (2014);
 2. A1 Lugoj – Deva 72 km, finalizat licitaţia în august 2013, ordin începere lucrări în noiembrie 2013;
 3. A3 Câmpia Turzii – Târgu Mureş, 52 km, contracte semnate în iulie 2014;
 4. A3 Nădăşelu – Mihăieşti, 17 km, şi Suplacu de Barcău – Borş, 64 km, semnate contracte în mai 2015;
 5. A10 Sebeş – Turda, 70 km, semnat contract în decembrie 2013.

Cu MINCIUNI şi HOŢII nu ai cum să construieşti nimic – trebuie să avem la guvernare oameni oneşti, care au realizat lucruri şi au învăţat din greşeli!

Noi, cei de la Pro România, ne pregătim pentru asta” a transmis Victor Ponta. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Un comentariu

 1. Cititor_în_stele says:

  Citind filipica domnului Ponta care dă în mă-sa și în tac’su (adică în PSD) cu o voluptate suspectă de infantilism politic,ca să-i apere „reputația” neștirbită constructorului de autostrăzi mignone,de un metru linear,numitul Mandachi,mare om,mare caracter,o comoară de civism a Sucevei ,putem înțelege de ce se leapădă ,la rândul său,marele antreprenor de banuiala de securism,deși asta nu se ia prin contact sau prin adeziune la cine știe ce PROgram politic,ca o râie sau ca un sifilis,lucrurile sunt mai complicate… Dar domnul Ponta precum și aliații săi locali,mai mici sau mai mari în grad,cei din mediul său proxim, adecă cei din pachetul extins cu care ne-a fost livrat dumnealui cu tot cu „dușmanii” politici,all inclusive,de la aceeași UM ,sau înrudite ,sau asimilate (că nu se poate altfel,vulgul trebuie să vadă cum se luptă: A,amic cu B,inamic! Altfel, ce rost ar avea,nu?) deci merită câteva cuvinte atât din popor cât și din topor,pe măsura abjecției sale cu care dă să ne împacheteze din nou…
  Deci,domnu’ Ponta,puteți sta liniștit,lumea nu vă consideră,simultan,și securist și trădător și mason…Mai ales mason,suntem sigur că nu sunteți,cu excepția situației in care si dvs. ați devenit mason de tufișuri,de județul Iași,unde sunt mai mulți masoni pârâți decât șoferi care circulă cu halenă alcoolică în week-end în toată țara…Celelalte două calități vi le putem recunoaște,ele fiind și în strânsă legătură,că – de exemplu – nu puteați să fiți simultan și președinte al PSD și cadru de nădejde cu bască și inchizitor și lichidator de partid,de elite,fără să fiți,în același timp,și trădător a ceva,de exemplu,al încrederii de care v-ați bucurat atât din partea vulgului cât și din partea celui ce din eroare v-a scos în viața publică drept „micul Titulescu”,știm noi cine… Deoarece dvs. vă scapă împrejurarea că singur nu ați fi valorat nici cât o ceapă degerată din grădina de la Cornu,că dacă nu făceați surfing pe valul de simpatie care a fost generat de către USL,ca mișcare socială și politică antibăsistă,dacă n u l-ați fi manipulat inclusiv pe domnul Crin Antonescu până la punctul în care a fost „rezolvat” pe veci ca politician,ceva pe gustul kiorului,deci dacă nu făceați din impostură act de aparentă normalitate,profesiune de credință,nu ați fi făcut nimic din ceea ce pretindeți că ați făcut,cu ceva ce nu ați adus de-acasă și nici de la sediul fictiv al celor cu bască de tablă… Aceasta fiind și eroarea în care se complace ,mai mult sau mai puțin voluntar,și domnul Cătălin,care crede, în aceeași undă și tovărășie de arme cu dvs., că a făcut el personal ceva prin județ și că lumea l-a ales pe el și nu un candidat al USL… Că dacă ar fi fost în capul listei o vacă sau un bou,alt bou,tot ar fi câștigat și – nu o să vă vină să credeți – ar fi făcut chiar mai mult decât să-l imite pe Flutur și să-i păstreze acestuia bundițele în fichet,să nu i le atace molia…
  In ce vă privește,domnule Ponta&asociații,este chiar mai penibil să pretindeți că ați făcut nu știu câți kilometri de autostradă,tot personal și tot luptând din interior cu fiara pesedistă… Dvs. ar trebui,mai întâi de toate să dați explicații celor de la care mai pretindeți voturi,fie și de conivență cu superiorii dvs.,cei care v-au confecționat și v-au livrat acest statut de,printre altele, fost doctor în drept,astfel:
  – cum e cu bucata aceea de autostradă,durerea națională,aia care nu este afectată de protestul imbecil „#șîeu”,respectiv Comarnic-Brașov,de ce v-ați conformat ordinului dat de Coldea de a nu trece la executarea efectivă a proiectului? Cu ce v-a amenințat,ce treabă are coada vacii cu ștampila primăriei,de când și cum stabiește SRI care sunt autostrăzile permise,la inițiativa cui?
  – raporturile dvs. cu Băsescu,cele reflectate in pactul de coabitare,o monstruozitate juridică comparabilă doar cu protocoalele,prin ce se justifică? Erați sau nu erați din același sistem care a nenorocit Romania pentru cel puțin o generație,știați sau nu știați de adevărata condiție morală,militară ,infracțională,de sociopat a lui Băsescu?
  – într-o schiță a sa ,un umorist pe nedrept uitat,Ion Băeșu,are o scenă in care capul asociațiunii conjugale o strigă pe nevasta sa: „ … Vino repede, dragă! Copiii tăi s-au înteles cu ai mei și-i bat pe-ai noștri!” Este aceasta descrierea pe scurt a disputelor ,sforăriilor din servicii în centrul cărora v-ați aflat,vă mai aflați, și din care încă mai încercați să ne aburiți ,în calitatea dvs. de prepus al nașului,cumătrului,verilor,șogorilor care le animă în asurzitor zornăit de table?
  – în general,ați putea explica anumite manevre aparent subtile pe care le-ați făcut și care sunt și mai odioase azi,privite retrospectiv,cum ar fi aducerea,ca ministru,a lui Ion Rus de la Cluj-Mercedes (cunoscut și ca Cluj-Napoca) numai pentru a bate in cuie MPGT-ul (Master Planul General pe Transporturi) ,cel în care nu figurează,desigur,autoastrada de un metru al lui Mandachi? Care este rațiunea pentru care numitul ministru trebuia să consacre această umilință odioasă într-un document oficial, impus ca normă de conduită obligatorie a UE,este aceasta cumva o reflecție parazită a concepției strategice a Germaniei privind ținerea Moldovei în sărăcie și ignoranță,la statutul de păducherniță a UE,de vaslui prototipic&perpetuu,ca să nu cumva să existe o atracție pentru cealaltă parte a Moldovei,Basarabia,să nu cumva să tindă spre unire cu patria-mamă,deoarece asta nu intră în calculele ruso-germane?
  – pe același Rus,l-ați mai făcut o dată ministru,de interne,doar ca să fie pe fază la arestarea lui Năstase,la sinuciderea sa (din fericire, eșuată!) asistată? Pentru cine nu știe sau a uitat,sau a trecut cu vederea anumite scăpări din presa vremii,Ucu,adică Ion Rus,a apucat să spună la puțin timp după teribila dramă de la domiciliul fostului prim-ministru și președinte al PSD că o ambulață se afla după colț,la o stradă distanță,așteptând echipată corespunzător,lucru care s-a și confirmat în teren și că dumnealui supraveghea,ca ministru de interne,operațiunea satutului de drept,deoarece așa se fac arestările,cu ambulanța după colț și cu urechea la ascultările live… La fel,Kiorul se interesa live,în timp real,prin mijloacele specifice aflate în subordinea sa,cum decurge operațiunea asistată,a reușit tentativa de sinucidere,dacă nu,de ce? Nu există fapt mai odios,ținând cont că atât dumneta cât și Ucu sunteți creația politică a domnului Adrian Năstase,el v-a adus în politica mare pe amândoi,ceea ce confirmă,încă o dată, adagiul doctoral despre facerea de bine… (vezi mai sus și citatul din Băeșu!)
  – la manevre subtile ar intra,de exemplu,și băgarea în boale a doamnei Pivniceru,ca ministru al justiției,mazilirea sa,ca să o puteți aduce pe neprihănita LCK,îmbrăcată în husele sale de fecioară baschetbalistă,de Jeanne d’Arc a luptei impotriva corupției din mintea voastră,de asanare a unor partide,în primul rând al celui pe care îl conduceați?
  …Precum și multe alte dulcețuri de sezon electoral,ca să nu aveți impresia că o să vă iasă din nou,subestimând și insultând inteligența celor care ,la fel ca mine,s-au lăsat amăgiți de aparenta dvs. bună-credință și v-au votat.
  De proști,desigur,dar mulți!

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: