Nouă cafenele din judeţ s-au alăturat campaniei-manifest „Plăteşte cu o poezie”

 La 21 martie poţi plăti cafeaua cu o poezie în Suceava la Bizz Cafe, Centru Vechi, Epicentru, Promedane Cafe, Concept Cafe şi Padrino, în Rădăuţi la Naţional, la Câmpulung Moldovenesc la Oldies Cafe, iar în Gura Humorului la Restro, în cadrul unui program al Julius Meinl.

În data de 21 martie, de Ziua Internaţională a Poeziei, Julius Meinl invită doritorii să participe la campania-manifest „Plăteşte cu poezie”, care are loc în peste 192 de cafenele din România. Iniţiativa se află la cea de-a VII-a ediţie şi îl are ca ambasador global pe cântăreţul-compozitor Tom Odell.

Astfel, la 21 martie a.c., toţi cei care aleg să participe la campanie pot folosi versurile ca monedă de schimb pentru a primi o cafea sau un ceai Julius Meinl.

Conceptul local de anul acesta este „Pauza de poezie”, prin care fiecare participant la campanie este încurajat să ia o pauză de poezie: „să renunţe măcar pentru o oră la telefon sau orice alt dispozitiv conectat la internet, să se lase inspirat de persoana de lângă şi să regăsească frumuseţea poeziei”. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: