Din nou, sucevenii s-au numărat printre protagonişti

Sala de atletism din Bacău a găzduit la finele săptămânii trecute ediţia 2019 a Campionatelor Naţionale pentru juniori III. Au participat la această competiţie sportivi de la toate cluburile de profil din ţară. Concursul a fost unul de calibru, înregistrându-se performanţe de excepţie pentru cei mici.

Dintre sportivii suceveni prezenţi pe tabloul de concurs, o evoluţie foarte bună a avut Petru Robert Kore, de la CSM Dorna Vatra Dornei, care se anunţă un demn urmaş al deja titratului Dorin Andrei Rusu. Kore a reuşit să se impună clar în proba de 1500 de metri, devenind astfel campion naţional. O prestaţie remarcabilă a avut şi Ionela Claudia Costiuc, pregătită tot de Cristian Prâsneac la CSM Dorna Vatra Dornei. Ionela a terminat pe poziţia secundă cursa de 800 de metri, intrând în posesia medaliei de argint.

Clubul Sportiv Municipal Suceava a punctat la Naţionalele de juniori III prin săritorul în lungime Tudor Axinte, atletul antrenat de Silviu Casandra ocupând la final treapta a III-a a podiumului de premiere.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: