Cătălin Nechifor, despre clipul de promovare turistică a României:

Atât au putut

> Cred că ceea ce a făcut Ştefan Mandachi a depăşit cu mult posibilitatea Guvernului de promovare a ţării, este de părere deputatul sucevean

 Vicepreşedintele Pro România, deputatul de Suceava Cătălin Nechifor, a declarat, marţi, la Digi 24, că videoclipul de promovare turistică a României reprezintă viziunea artistică a Ministerului Turismului.

„E o viziune artistică a unui minister, plătită din bani publici. Atât au putut, atât au făcut. Vorbind de promovarea României, cred că ce a făcut Ştefan Mandachi a depăşit cu mult orice posibilitate de a face a Guvernului” a spus Nechifor.

Întrebat despre calitatea clipului de promovare turistică, Nechifor a spus că el crede că e mai bună calitatea clipului lui Mandachi.

Nechifor consideră nepotrivit faptul că acest clip de promovare turistică este în limba română. „Pe mine mă interesează cât va putea aduce acest clip, ca număr de turişti, din America, din China, din Austria, din Moldova” a spus Nechifor.

El crede că, din păcate, s-au cheltuit bani publici pe acest clip de promovare turistică care este criticat chiar înainte de a fi prezentat la un târg de turism. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: