Alexandru Băişanu, atac dur la Traian Băsescu

Vicepreşedintele ALDE, deputatul de Suceava Alexandru Băişanu, a avut, luni, un atac dur la adresa fostului preşedinte al României Traian Băsescu, despre care a spus că a ţinut lângă el tot felul de bandiţi şi că a blocat construcţia de autostrăzi.

Băişanu a comentat, la România TV, situaţia atacatorului de la Christchurch (Noua Zeelandă) – care a fost prin România şi chiar a vizitat Voroneţul – spunând că în România serviciile ar trebui să se ocupe de urmărirea acestor persoane şi nu de oponenţii politici ai preşedintelui României, dându-l ca exemplu pe Traian Băsescu.

Aflat în emisiune, deputatul PMP Corneliu Bichineţ i-a spus lui Băişanu că Traian Băsescu nu mai este preşedinte, ceea ce l-a determinat pe deputatul ALDE să explodeze şi să spună că Băsescu nu mai este preşedinte, dar că a lăsat urme adânci în urma mandatului său, urme negative.

„Acest individ a distrus sistemul de justiţie în totalitate, pe ideea că cine nu-i cu mine trebuie arestat” a spus Băişanu.

El a arătat şi că Băsescu a fost cel care a blocat construcţia de autostrăzi în România.

„Omul acela care a spus că România nu are nevoie sub nicio formă de autostrăzi, că lasă că mergem prin şanţuri, iar acum strigăm din rărunchi că avem nevoie de autostrăzi, omul acela care a ţinut lângă el tot felul de bandiţi” a spus Băişanu.

Corneliu Bichineţ a încercat să intervină, dar fără succes, Băişanu fiind oprit doar de moderatorul emisiunii.

Deputatul sucevean a menţionat că a făcut aceste aprecieri pentru a-i transmite lui Bichineţ pe cine susţine: „Încerc să explic unui prieten al lui Băsescu lângă cine stă”. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: