La sfârşitul primului semestru şcolar

Sute de elevi rămaşi cu situaţia neîncheiată

> Potrivit ISJ Suceava, 770 de elevi din învăţământul primar, gimnazial şi liceal se află în această situaţie > Aproape 3900 de elevi au rămas corigenţi la unu, două, trei sau mai multe obiecte!

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Suceava, inspectorul şcolar Cezar Anuţei, a declarat că procentul de promovabilitate la sfârşitul primului semestru al anului şcolar 2018 – 2019 a fost de 92,57% în învăţământul primar, gimnazial şi liceal – cursuri de zi (teoretic şi vocaţional) din judeţul Suceava.

Cezar Anuţei a spus că, din totalul celor 74128 de elevi (34602 în învăţământul primar, 26931 în cel gimnazial, 12 595 de elevi în învăţământul liceal zi – teoretic şi vocaţional), 92,57% au promovat la toate disciplinele din programa şcolară, promovabilitatea fiind de 98,08% în învăţământul primar, 89,25% în învăţământul gimnazial şi 90,38% în învăţământul liceal de zi – teoretic şi vocaţional.

El a precizat că, la sfârşitul primului semestru al anului şcolar, în curs 2076 de elevi au rămas corigenţi la o disciplină, alţi 905 au rămas corigenţi la două obiecte, iar 911 la trei sau mai multe obiecte, în timp ce alţi 770 de elevi au rămas cu situaţia şcolară neîncheiată. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: