Vicepreşedintele Pro România Cătălin Nechifor, după ce patru deputaţi PSD au trecut la Pro România, iar PSD – ALDE a pierdut majoritatea în Camera Deputaţilor:

Mai sunt parlamentari PSD care vor face pasul către Pro România

Vicepreşedintele Pro România, deputatul de Suceava Cătălin Nechifor, a declarat, luni, la România TV, după ce patru deputaţi PSD s-au înscris în Pro România, iar PSD – ALDE a pierdut majoritatea în Camera Deputaţilor, că bătălia politică se ascute şi că mai sunt parlamentari PSD care doresc să se înscrie în Pro România.

„Este un semnal foarte clar. Pro România are acum 16 parlamentari, din care 12 au fost aleşi pe listele PSD, ceea ce înseamnă că partidul trebuie să aibă şi grup parlamentar” a spus Nechifor.

Deputatul Pro România a mai declarat că se aşteaptă ca şi PSD să reacţioneze şi să încerce racolarea de parlamentari din opoziţie, dar chiar şi din ALDE.

„Mă aştept ca şi PSD să reacţioneze şi sunt în negocieri cu parlamentari din ALDE. Mai sunt din PNL şi mai sunt câţiva deputaţi la PMP pentru că bătălia este foarte ascuţită acum, pentru că se riscă pierderea guvernării de PSD şi ALDE” a spus Nechifor.

Vicepreşedintele Pro România a mai spus că mai sunt parlamentari PSD care doresc să se înscrie în Pro România.

„În PSD mai sunt oameni care ar face pasul către Pro România, dar, din raţiuni de comoditate, de calcul politic pe termen scurt, poate nu toţi au curajul. Sigur, mai sunt în PSD şi foşti membri PD sau PRM care nu vor face pasul şi nici nu dorim” a spus Nechifor.

Vicepreşedintele Pro România a mai declarat că este important ce se va întâmpla cu ţara, pentru că sunt tulburări, mutări, iar Guvernul nu a venit nici până acum în Parlament cu Legea bugetului pentru 2019.

Patru deputaţi PSD, între care preşedintele PSD Caraş Severin Ion Mocioalcă, au anunţat, luni, că demisionează din PSD şi că s-au înscris în Pro România. În urma acestui anunţ, PSD şi ALDE au pierdut majoritatea în Camera Deputaţilor, astfel că, din cei 165 de deputaţi necesari pentru majoritate, cele două partide au împreună 163 de deputaţi. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: