Tenis

„Cupa Unirii”

> Câştigătorul cupei, David Arcip, s-a întâlnit cu figurile emblematice ale tenisului actual românesc, Simona Halep şi Marius Copil

În perioada 1-3 decembrie, la Oneşti, s-a desfăşurat turneul organizat sub egida Federaţiei Române de Tenis (FRT) „Cupa Unirii”, competiţie la care tenisul de câmp juvenil fălticenean a fost reprezentat de jucătorul David Arcip.

La fel ca în toate turneele organizate de FRT la care participă jucători din Fălticeni, şi la această competiţie primul loc pe podium i-a revenit lui David, care a reuşit să câştige detaşat competiţia la categoria sa de vârstă, 10 ani. După meciurile din grupă în compania unor copii cu experienţă competiţională din judeţele Moldovei, David a reuşit calificarea în finală, unde l-a întâlnit pe bucureşteanul Dragoş Voicu, un sportiv care activează la Clubul Dinamo Bucureşti. După o finală în care David a luptat cu toată dăruirea, dublul campion naţional şi campion internaţional a reuşit obţină primul loc pe podium, aducând Cupa Unirii în anul centenar în vitrina Clubului „Nada Florilor” Fălticeni.

Reuşita de la Oneşti vine după ce David a avut onoarea de a fi invitat la întâlnirea oficială cu figurile emblematice ale tenisului actual românesc, Simona Halep şi Marius Copil. La întâlnirea care a avut loc la baza sportivă „Stejarii” din Bucureşti, Simona Halep i-a oferit lui David câteva autografe, un tricou cu imaginea ei de la câştigarea turneului de Grand Şlam de la Roland Garros şi alte frumoase amintiri. La fel de emoţionantă a fost întâlnirea cu Marius Copil, David având onoarea de a schimba câteva mingi. Micul jucător din Fălticeni a fost apreciat şi aplaudat de Marius pentru performanţele obţinute în competiţiile de tenis naţionale şi internaţionale destinate copiilor.

„Au fost momente unice, la care visează orice mic tenismen şi iubitor al sportului alb”, ne-a spus micul campion.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: