Nataţie, Campionatele Naţionale, juniori

Suceveanul Sebastian Croitor, campion naţional cu ştafeta de 4×50 de metri mixt

Suceveanul Sebastian Croitor a devenit campion naţional cu ştafeta de 4×50 de metri mixt combinat la categoria juniori, a cucerit trei medalii de argint la 4×50 de metri liber combinat, 4×50 de metri liber şi 4×50 metri mixt, tot la juniori şi o medalie de bronz în proba de 4×50 metri liber combinat la tineret. Antonia Niţu s-a remarcat la categoria tineret, unde a devenit vicecampioană naţională cu ştafeta de 4×50 de metri mixt combinat.

Elevi ai Colegiului Naţional „Ştefan cel Mare”, ambii sportivi au fost foarte aproape de podiumul de premiere şi în probele individuale. Sebastian Croitor şi Maria Verciuc vor reprezenta România la concursul ţărilor Europei Centrale care va avea loc la Novi Sad, în Serbia. Antrenorul sucevean Cezar Moscaliuc a ţinut să mulţumească pe această cale conducerii Şcolii Gimnaziale Nr. 3, conducerii CSS LPS Suceava, domnului Cătălin Bunduc de la Victoria 21 Gym, doamnei psiholog Irina Bodnariu şi doamnei antrenor Daniela Burac.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: