Reuniune pe probleme de management

Pe data de 22 noiembrie 2018, la Şcoala Gimnazială „Bogdan Vodă” Rădăuţi a avut loc reuniunea de management instituţional – gimnaziu, cu tema „Managementul activităţilor realizate de directorul unităţii şcolare, în vederea creşterii calităţii educaţiei. Exemple de bună practică”, la care au participat directorii celor 40 de unităţi şcolare din zona Rădăuţi. La activitate au fost prezenţi inspectorul general Gheorghe Lazăr, inspector management Ghiorghi Cornia, inspector arte Loredana Ceică, primarul municipiului Rădăuţi Nistor Tătar, viceprimarul Bogdan Loghin, consilierul local Codruţu Cojocar, preşedintele Asociaţiei de părinţi Larisa Ţarevici.

Directorul unităţii şcolare, profesorul Petru Nicuţă, a precizat că „tema acestei reuniuni a fost generoasă, punând astfel în evidenţă exemplele de bună practică şi mai puţină teorie; am prezentat rezultatele deosebite de la Evaluarea Naţională, olimpiade şi concursuri, proiectele educative, dinamica populaţiei şcolare, baza didactico-materială şi colaborarea şcolii cu UNHCR (Înaltul Comisariat al ONU pentru refugiaţi) – Şcoala Gimnazială „Bogdan Vodă” din Rădăuţi fiind singura unitate şcolară din zona Moldovei care acordă asistenţă educaţională în sistemul de învăţământ românesc copiilor refugiaţi din ţări precum Afganistan, Siria, Iran, Irak, Bangladesh, Serbia, Ucraina, din anul 2008 până în prezent.” (C.P.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: