Ultima serie de plecări în staţiunile de tratament

> Disponibile sunt 241 de locuri, la care se adaugă altele, la care beneficiarii iniţiali renunţă

 Casa Judeţeană de Pensii aduce la cunoştinţă că, pentru cea de a 19-a serie de plecări la tratament, ultima din anul 2018, pensionarii şi asiguraţii din judeţ au la dispoziţie 241 bilete de tratament.

Directorul executiv Constantin Boliacu informează că, din totalul alocat instituţiei, circa 100 de bilete sunt pentru staţiunea Vatra Dornei. Din acelaşi total, până acum au fost ocupate 196 de locuri, 45 bilete de tratament rămânând disponibile. „Persoanele interesate, care au calitatea de pensionari sau asiguraţi, se pot adresa Casei Judeţene de Pensii Suceava, în vederea repartizării unui bilet de tratament, în limita numărului de locuri disponibile”, anunţă şeful CJP Suceava.

Potrivit lui Constantin Boliacu, cu biletele de tratament încă neadjudecate se mai poate merge în staţiunile Amara, „1 Mai”, Căciulata, Herculane, Olăneşti, Lacul Sărat, Moneasa şi Pucioasa, plecarea făcându-se între 28 noiembrie şi 3 decembrie a.c. De menţionat este că celor 45 de bilete de tratament nesolicitate până în prezent li se adăugă altele, la care beneficiarii iniţiali au renunţat. „Astfel, din totalul biletelor ocupate până la acest moment, 196, există persoane care au informat telefonic că intenţionează să renunţe la plecarea în staţiune, motiv pentru care persoanele interesate, care au calitatea de pensionari, respectiv de asiguraţi, pot să se adreseze Casei Judeţene de Pensii Suceava, în vederea alocării unui bilet de tratament şi dintre cele la care s-a renunţat” a punctat Constantin Boliacu, menţionând că, în cazul în care nu vor exista solicitări, biletele de tratament vor fi returnate Casei Naţionale de Pensii Publice.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: