„Balul de poveste” al bobocilor de la Colegiul Naţional Militar „Ştefan cel Mare”

> Miss şi Mister Boboc au devenit Bianca Varvara şi Vlad Stratilă

 Vineri, 2 noiembrie 2018, la Colegiul Naţional Militar „Ştefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc a avut loc Balul Bobocilor militari. Zece perechi de adolescenţi, proaspăt intraţi pe băncile colegiului, au susţinut probe de talent, dans şi actorie. Tema balului a fost inspirată din poveşti, iar participanţii au interpretat scenete de teatru din: „Frumoasa din pădurea adormită”, „Alba ca zăpada”, „Rapunzel”, „Aladin”, „Frumoasa şi Bestia”, „Harry Potter”, „Robin Hood”.

La Balul Bobocilor de la colegiul câmpulungean au fost invitaţi artistul de stand-up comedy Gabriel Gherghe, magicianul Mirel Ichim şi cântăreţul Sonny Flame.

Organizatorii, ca de obicei, elevi de clasa a XII-a, au încercat să îi pună în dificultate pe participanţi, prin diferite probe. Bianca Varvara şi Vlad Stratilă au fost câştigătorii titlului de Miss şi Mister. Cei doi ştefănişti au interpretat o secvenţă din „Laboratorul lui Dexter” şi au impresionat juriul cu prestaţia de la proba de talent şi foto mimă.

Pentru Mister Boboc, Vlad Strătilă, evenimentul a fost o experienţă de neuitat, după care a apreciat susţinerea permanentă a organizatorilor. Bianca, deţinătoarea titlului de Miss Boboc, a afirmat că, pentru ea, Balul Bobocilor nu a fost doar o experienţă, ci un întreg val de sentimente şi trăiri: a plâns, a râs şi a pus suflet în fiecare repetiţie de dinaintea spectacolului.

Tinerii organizatori din acest an au avut misiunea de a-i instrui pe cei 20 de participanţi, care au demonstrat pe parcursul probelor seriozitatea cu care au tratat acest concurs. Eleva plutonier major Marilena Zuzeac a mărturisit: «Balul de Poveste» m-a marcat într-un mod plăcut. A fost vorba de ore întregi de repetiţii şi de multă muncă pentru a realiza decorul de poveste. Fiecare acţiune întreprinsă a fost atent calculată şi supravegheată, micile detalii pe care nu le-am omis au făcut diferenţa dintre un bal obişnuit şi unul de poveste. Dincolo de partea organizatorică a evenimentului, atmosfera din seara balului m-a surprins plăcut. Să văd o sală întreagă de spectatori care se amuză la fiecare scenetă a participanţilor şi se distrează la spectacolele artiştilor invitaţi m-a făcut să mă emoţionez. Am primit feedback-uri pozitive din partea cadrelor didactice, părinţilor şi a invitaţilor şi pot spune că am fost privilegiată să fac parte din „Balul de Poveste” al Colegiului Naţional Militar «Ştefan cel Mare». (GEORGIANA LUPU)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: