La Ministerul Finanţelor

Primarul Ion Lungu a semnat convenţia de împrumut a 10 milioane de lei pentru încălzirea municipiului

> Totodată, edilul-şef a deblocat sumele pentru plata reabilitării reţelelor termice

 Primarul Ion Lungu a anunţat, ieri, că a semnat un contract de împrumut de trezorerie de 10 milioane de lei pentru asigurarea încălzirii în iarna 2018-2019.

Lungu a spus că luni dimineaţa a semnat la Ministerul Finanţelor Publice „Convenţia de împrumut de 10.000.000 lei”, pentru asigurarea încălzirii în această iarnă.

El a precizat că, în cursul zilei de vineri, Comisia de împrumuturi a aprobat documentaţia trimisă de la Suceava, iar în maxim o săptămână vor fi viraţi banii.

De asemenea, primarul a anunţat că a reuşit să deblocheze sumele de bani pentru reabilitarea reţelelor termice ce trebuie plătite de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, după ce Primăria Suceava a achitat deja 30% din valoarea facturilor.

El a mai declarat că, în cursul după-amiezii de ieri, a participat, la Palatul Parlamentului, la Forumul Naţional SUERD, eveniment de lansare a Preşedinţiei României la Strategia Uniunii Europene pentru Regiunea Dunării, la sesiunea dedicată administraţiei publice locale.

Primarul a spus că în cadrul acestui forum s-a informat despre noile mecanisme de finanţare europeană care se vor putea accesa sub umbrela SUERD. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: