Prefectura Suceava şi instituţiile descentralizate din judeţ, distinse cu „Meritul Bucovinei”

> Preşedintele CJ, Gheorghe Flutur: Parcă prea învrăjbiţi ne prinde acest An Centenar. Măcar noi, la Suceava, am simţit că am fost uniţi şi vreau să rămânem uniţi pentru interesele judeţului, pentru Bucovina

 Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a înmânat, ieri, Prefecturii Suceava, şefilor instituţiilor descentralizate din judeţ, mai multor primari şi instituţiilor din subordinea Consiliului Judeţean Suceava, distincţia „Meritul Bucovinei”.

Gheorghe Flutur a spus că în Anul Centenar speră să existe un mesaj de unitate, pentru că are sentimentul că e prea multă vrajbă.

„Prea învrăjbiţi ne prinde acest centenar pe toţi” a spus Flutur, care a arătat că ar fi trebuit să existe în ţară o altfel de atmosferă într-o perioadă în care se vorbeşte de unitate.

„Măcar noi, aici, la Suceava… şi trebuie să mulţumesc tuturor instituţiilor că aţi dat dovadă de un spirit civilizat, cumpătat, echilibrat, democratic. Aşa am simţit că am fost uniţi şi vreau să rămânem uniţi pentru interesele judeţului Suceava, pentru Bucovina” a spus Flutur.

El a arătat că oricâte puncte ar aduce o luare de poziţie care ar plăcea cuiva, trebuie ca înainte să se analizeze dacă aceasta face bine zonei pe care o reprezintă.

„Asta trebuie să ne domine, nu numai în Anul Centenar: înţelepciune, echilibru, cumpătare şi să fim mai uniţi” a conchis Gheorghe Flutur. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: