Managerul Spitalului Judeţean Suceava, Vasile Rîmbu, a fost distins cu „Meritul Bucovinei”:

„Acest merit aparţine tuturor angajaţilor spitalului”

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a oferit, joi, cu prilejul redeschiderii Secţiei de Cardiologie a Spitalului Judeţean Suceava după extindere şi modernizare, distincţia „Meritul Bucovinei” managerului SJU Suceava, Vasile Rîmbu.

„Vreau să mă folosesc de acest prilej şi să ofer «Meritul Bucovinei» managerului Vasile Rîmbu. Este o distincţie pe care o acord oamenilor şi instituţiilor care o merită deplin” a spus Flutur.

El i-a mulţumit lui Vasile Rîmbu pentru că ştie să folosească energia, timpul şi banii în folosul oamenilor, arătând că un asemenea spital „e mare lucru” pentru un judeţ.

Flutur a spus că, în ceea ce priveşte Secţia de Cardiologie, este important că s-a realizat modernizarea şi extinderea acesteia, pentru că judeţul Suceava nu mai are cardiologi în alte spitale, iar adresabilitatea este directă.

„Aţi devenit un spital regional. Se adresează şi altor judeţe. Sunt cereri şi de la Cernăuţi, iar de aceea am discutat cu preşedintele Klaus Iohannis şi i-am cerut să găsim soluţii de încheiere a unui acord, a unui memorandum între România şi Ucraina, între casele de sănătate, ca să putem să avem baza legală de tratament. Fără graniţe să fie acest tratament” a precizat Flutur.

Managerul Vasile Rîmbu a declarat că nu se aştepta să primească distincţia „Meritul Bucovinei”. El a spus că acest merit aparţine spitalului, în baza muncii angajaţilor săi, şi aparţine tuturor în aceeaşi măsură în care îi aparţine şi lui. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: