Atletism, Campionatul Naţional de Marş

Performanţe de excepţie pentru sportivii de la CSM Suceava

La sfârşitul săptămânii trecute, la Bucureşti s-a desfăşurat Campionatul Naţional de Marş. CSM Suceava a participat la competiţia care s-a desfăşurat pe distanţele de 50 km, respectiv 10 km, cu doi sportivi, Andrei Gafiţa şi Diana Angelescu, cei doi fiind pregătiţi la clubul fanion la judeţului de Radu Mihalescu.

Andrei Gafiţa şi-a confirmat valoarea, reuşind să câştige titlul naţional la categoria tineret, el clasându-se pe locul al treilea la seniori. O comportare peste aşteptări a avut-o tânăra Diana Angelescu, care a obţinut medalia de bronz la tineret, deşi ea este junioară.

„Am încheiat cum se cuvine un sezon competiţional în care am adunat 25 de medalii în competiţiile naţionale. Mulţumim Primăriei şi Consiliului Local Suceava pentru susţinere” a declarat antrenorul Radu Mihalescu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: