Ţigări de contrabandă ascunse într-un microbuz, depistate de poliţiştii de frontieră din Vama Siret

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, cetăţean ucrainean, a fost depistat de poliţiştii din Vama Siret în timp ce transporta ţigări de contrabandă.

Potrivit ofiţerului pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, miercuri, 17 octombrie a.c., în jurul orei 16, pe sensul de intrare în ţară la PTF Siret s-a prezentat cetăţeanul ucrainean R.F., în vârstă de 45 de ani, conducând un microbuz marca Mercedes.

„Existând suspiciuni că acesta ar transporta ţigări, echipa comună, formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali, a efectuat un control amănunţit asupra autoturismului, persoanei şi bagajelor” a spus comisarul-şef Ilie Poroch-Seriţan.

El a precizat că a fost descoperită, ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, într-un loc special amenajat în peretele lateral al microbuzului, cantitatea de 120 pachete de ţigări, de provenienţă ucraineană.

Ţigările, în valoare de 180 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei. (M.T.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI