Un nou transport ilegal de material lemnos dibuit de poliţişti

Ziua de marţi a fost cu adevărat una cu trei ceasuri rele pentru un tânăr în vârstă de 29 de ani, din comuna Sadova. Un echipaj rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung Moldovenesc a oprit pentru control pe DN 17, pe raza comunei Pojorâta, autoutilitara condusă de tânăr. „Întrucât existau neconcordanţe între materialul lemnos transportat şi cel consemnat în avizul de însoţire prezentat pentru control de conducătorul auto, oamenii legii au solicitat sprijinul specialiştilor silvici” se arată într-un comunicat al Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava.

În urma inventarierii, s-a stabilit că bărbatul transporta 4,19 mc buşteni pentru gater de esenţă răşinoase, specia brad, şi 9,54 mc buşteni pentru gater din specia molid, deşi pe avizul de însoţire prezentat pentru control era menţionată o altă cantitate. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional pentru încălcarea prevederilor legale, iar „surplusul” de buşteni, în valoare de circa 2.000 de lei, a fost confiscat şi predat în custodie Ocolului Silvic Pojorâta.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: