Fotbal, copii

Locul doi pentru LPS Suceava la E.ON Kinder Cup

LPS Suceava a reuşit o nouă performanţă pe plan naţional cu grupa de copii născuţi în 2007. După ce în urmă cu trei săptămâni reuşea să câştige un important turneu organizat la Focşani, trupa antrenată de Andrei Iţco a urcat pe podium şi la Târgu Mureş, unde a ocupat locul 2 la E.ON Kinder Cup.

Formaţia suceveană a câştigat grupa din care a făcut parte cu maximum de puncte şi fără gol primit, după victoriile cu Torpi Târgu Mureş (scor 14-0), Benfica Bucureşti (7-0), Tampa Kids Braşov (5-0) şi FC Odorheiu Secuiesc (11-0). După ce a trecut în semifinale de News Stars Bucureşti, cu 3-0, LPS Suceava a dat în finală peste Luceafărul Cluj, în faţa căreia a pierdut cu 0-2.

Pe lângă medaliile de argint, echipa suceveană şi-a adjudecat şi unul dintre premiile individuale prin Luca Gavrilovici, desemnat golgheterul turneului.

„Am avut parte din nou de un turneu reuşit, atât din punct de vedere al rezultatelor, dar mai ales prin prisma jocului prestat, un joc apreciat de toată lumea prezentă la teren. Atât adversarii noştri, cât şi organizatorii competiţiei au recunoscut că suntem una dintre cele mai bune echipe din ţară la această categorie de vârstă. Am reuşit să marcăm 40 de goluri până în finală, unde, după ce am ratat câteva ocazii clare, am cedat în ultimele opt minute de joc. Vreau să-i felicit pe aceşti copii minunaţi pentru joc şi modul de prezentare la acest turneu. Mulţumim organizatorilor pentru toate condiţiile oferite, şi, nu în ultimul rând, mulţumim celei mai frumoase galerii care a fost alături de noi”, a declarat antrenorul grupei de 2007 de la LPS Suceava, Andrei Iţco.

LPS Suceava a mizat la turneul de la Târgu Mureş pe următorul lot de jucători: Claudiu David, David Isac, Ştefan Recolciuc, Iustin Panciuc, Fabian Găină, Mihai Sava, Victor Babaşcu, Ştefan Petraru, Rareş Ştefănoaia, Augustin Găină, Andrei Târnoschi, Matei Manolache, Sebastian Burlacu şi Luca Gavrilovici.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI