Schimbări esenţiale în traficul rutier din municipiul Suceava anunţate de viceprimarul Lucian Harşovschi

Viceprimarul Lucian Harşovschi a anunţat că începând de astăzi dimineaţă vor fi aplicate reguli de circulaţie în municipiul reşedinţă de judeţ care îi vor afecta în principal pe cei care circulă pe bulevardul 1 Mai, cel mai circulat din oraş.

Astfel, conform viceprimarului Harşovschi, virajul la stânga de pe bulevardul 1 Mai (dinspre direcţia Primărie) spre strada Mărăşeşti va fi interzis, accesul făcându-se pe următoarea stradă (cea din faţa Policlinicii Areni), care şi ea va avea un regim special, fiind de acum înainte cu sens unic, respectiv strada Mihai Viteazul, continuând spre stânga prin spatele parcului Vladimir Florea, până spre strada Mărăşeşti. Cu alte cuvinte, cine doreşte să ajungă pe Mărăşeşti o va putea face de abia pe a doua stradă la stânga, de la Primărie spre Palatul de Justiţie.

Trecerea de pietoni din zona Policlinicii, de pe strada Mihai Viteazul, a fost mutată la jumătatea străzii, iar în zona fostei treceri anulate se vor monta garduri.

„De asemenea, pietonii vor fi nevoiţi să traverseze, aşa cum este normal, strada Mărăşeşti pe trecerea semnalizată şi marcată corespunzător, nemaiputând traversa prin zona studenţească”, aşa cum făceau până acum.

Totodată, pentru a facilita accesul pe strada Mărăşeşti al celor care vin dinspre strada Mihai Viteazul, strada 6 Noiembrie (porţiunea cuprinsă între cele două enumerate mai sus) va avea sensul schimbat, noua direcţie fiind dinspre fostul Consulat al Ucrainei înspre strada Mărăşeşti!

Invit tot participanţii la trafic să fie atenţi şi să respecte noile semne de circulaţie!” mai spune viceprimarul Lucian Harşovschi într-o postare pe Facebook.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: