Carambol cu trei maşini implicate şi pierderea unei vieţi omeneşti

> Accidentul rutier a avut loc ieri după-amiază pe raza localităţii Dărmăneşti > Una dintre victime, o femeie de 82 de ani, nu a mai putut fi salvată

Un grav accident rutier s-a înregistrat duminică după-amiază pe raza comunei Dărmăneşti. Potrivit datelor oficiale pe care le deţinem, evenimentul în care au fost implicate trei autoturisme a avut loc în jurul orei 14:35. La faţa locului s-au deplasat salvatorii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Suceava cu modulul SMURD format din autospeciala de descarcerare şi autospeciala sanitară, oferind ajutor la trei victime. Dintre aceste două erau conştiente, iar o altă femeie era în stare de inconştienţă. Din păcate, în ciuda efortului depus de paramedici şi a manevrelor de resuscitare efectuate pe parcursul a câteva zeci de minute, victima, în vârstă de 82 de ani, nu a mai putut fi salvată. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au deschis o anchetă şi urmează a stabili condiţiile în care a avut loc incidentul şi cine se face vinovat de producerea acestuia, pentru tragerea lui la răspundere.

Patru victime transportate la spital şi în urma unui accident la Ilişeşti

O ciocnire violentă între un autocar şi un autoturism a avut loc şi pe raza localităţii Ilişeşti, tot ieri după-amiază. Din cauza vitezei neadaptate la condiţiile de drum şi a unui carosabil alunecos din cauza ploii, cele două vehicule s-au izbit violent, în urma ciocnirii rezultând patru victime, toate ocupante ale maşinii mici, care au fost transportate cu ambulanţele SAJ Suceava la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Din primele informaţii rezultă că autocarul implicat în incidentul rutier era gol în momentul producerii accidentului. Poliţiştii au deschis o anchetă.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI