La cea de a XIX-a ediţie a Târgului ofertelor educaţionale

Unităţile liceale din judeţ îşi prezintă ofertele de şcolarizare

Unităţile liceale din judeţ îşi vor prezenta ofertele de şcolarizare pentru anul şcolar 2018-2019 în cadrul celei de a XIX-a ediţii a Târgului ofertelor educaţionale, care va avea loc vineri, 27 aprilie, în intervalul orar 10-18, la Iulius Mall Suceava.

Potrivit unui comunicat de presă al Centrului Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională (CJRAE) Suceava, evenimentul, care se adresează părinţilor şi elevilor din clasa a VIII-a, este organizat de Centrul Judeţean de Asistenţă Psihopedagogică şi de Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava.

„Liceele din judeţ îşi vor prezenta oferta de şcolarizare pentru anul şcolar 2018-2019. Fiecare şcoală va avea un stand de prezentare unde se vor afla elevi şi profesori care vor oferi informaţii şi pliante vizitatorilor” se menţionează în comunicatul de presă al CJRAE Suceava.

Sursa citată subliniază că, în cadrul târgului, părinţii şi elevii au posibilitatea să afle specificul fiecărui colegiu sau liceu pentru o bună orientare şcolară.

Totodată, la standul Centrului Judeţean de Asistenţă Psihopedagogică din cadrul CJRAE Suceava, elevii vor beneficia de consiliere şi consultanţă şi de testare în carieră.

Directorul CJRAE Suceava, prof. Maria Pavelescu, a declarat că până în cursul dimineţii de ieri îşi anunţaseră participarea la eveniment reprezentanţi din 24 de unităţi liceale din judeţ. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: