Noul preşedinte al Organizaţiei Municipale PMP Suceava:

Vom susţine în primul rând organizaţia de tineret condusă de Andrei Ciutac

Noul preşedinte al Organizaţiei Municipale PMP Suceava, consilierul local Constantin Munteanu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că activitatea organizaţiei va menţine aceeaşi direcţie de dezvoltare pe care a avut-o în perioada mandatului lui Marian Andronache, de susţinere a organizaţiei de tineret.

„Vom păstra aceeaşi linie, aceeaşi direcţie de dezvoltare. Vom susţine în primul rând organizaţia de tineret” a declarat Constantin Munteanu.

El a spus că organizaţia de tineret este condusă de o persoană tânără, dornică să facă această activitate, respectiv de Andrei Ciutac, care este preşedintele organizaţiei.

Munteanu a mai spus că la organizaţia de femei funcţia de preşedinte a fost preluată de Angelica Pânzaru.

Totodată, noul şef al OM PMP Suceava a mai declarat că încă nu există un lider al organizaţiei de seniori.

Munteanu a adăugat că se va pune accent pe organizaţiile secţiilor de votare.

Constantin Munteanu a fost numit preşedinte interimar al Organizaţiei Municipale PMP Suceava după ce preşedintele ales, viceprimarul Marian Andronache, a demisionat din funcţie, fiind validat preşedinte al organizaţiei judeţene. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: