La Suceava, astăzi

Şedinţă comună a comitetelor consultative de dialog civic pentru problemele persoanelor vârstnice din Suceava şi Iaşi

Membrii comitetelor consultative de dialog civic pentru problemele persoanelor vârstnice din Suceava şi Iaşi se vor reuni în şedinţă, miercuri, 25 aprilie, de la ora 11, în sala „Bucovina” din Palatul Administrativ.

La această întâlnire participă reprezentanţi ai Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială (AJPIS), Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM), de la Oficiul pentru Protecţia Consumatorilor (OPC) şi Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) din ambele judeţe. Tema de discuţie se va axa pe problemele actuale ale persoanelor vârstnice.

Prefectul de Suceava, Mirela Adomnicăi, a explicat că, în urma unei întâlniri regionale a prefecţilor, s-a convenit ca în perioada următoare reprezentanţi din judeţe să facă schimburi de experienţă în cadrul unor acţiuni bilaterale. Iar prima întâlnire de acest fel este organizată la Suceava, cu reprezentanţi ai unor instituţii din judeţele Suceava şi Iaşi.

Ea a apreciat că astfel de întâlniri sunt benefice, întrucât fiecare are de împărtăşit din experienţa acumulată şi că în acest mod se pot identifica soluţii la probleme care sunt comune. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: