La SJU Suceava

Spaţiul ambulatoriului de specialitate al Secţiei de Boli Infecţioase va fi reabilitat

Managerul SJU Suceava, Vasile Rîmbu, a anunţat, joi, că spaţiul în care funcţionează ambulatoriul de specialitate al Secţiei de Boli Infecţioase ar urma să fie reabilitat şi modernizat după modelul Secţiei de Îngrijiri Paliative.

„Dorim să facem acelaşi tip de intervenţii şi la Secţia de Boli Infecţioase, să amenajăm, tot la demisolul clădirii, un ambulatoriu pe măsura nevoilor şi pretenţiilor noastre” a spus Rîmbu.

El speră ca lucrările de reabilitare şi modernizare a demisolului pavilionului în care funcţionează Secţia de Boli Infecţioase să poată fi realizate până la sfârşitul acestui an.

„Sunt necesare aceste lucrări, pentru că şi acolo sunt probleme cu infiltraţiile cauzate de creşterea nivelului pânzei de apă freatică; apare umezeala. Chiar dacă noi văruim şi igienizăm acolo o dată la 3 luni, nu e suficient” a explicat Rîmbu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: